Tisztítsd levegőd otthon!

A járványhelyzet gyökeresen változtatta meg életünket számos ponton, ami fellelhető szokásainkban is. Kulcsfontosságúvá vált otthonunk tisztasága és otthonossá tétele, hiszen sokunk keveredett abba a helyzetbe, hogy a mindennapi teendők és a munka is a négy fal közé szorult.

Márpedig az ember, ha sokat van otthon, hamarabb észreveszi a hiányosságokat, a javítanivalókat és a hiányzó részeket. E tényezők vezettek ahhoz, hogy sokkal kritikusabbak lettünk életterünket illetően, amelynek egyik legsarkalatosabb pontja a levegő, amit beszívunk.

 

 

Mikor már harmadszorra is kiporszívóztunk és mindent leportalanítottunk észrevehetjük, hogy a por és a különböző apró szennyeződések milyen hamar találják meg újra a tiszta felületeket, főleg akkor, ha nagyvárosban vagy forgalmas út mellett élünk.

Persze a rendszeres takarításon és a felületek kezelésén kívül vannak még praktikák, amivel otthonunk levegőjét tisztábbá és üdébbé tehetjük. Ekkor lesz érdemes először beszélni az otthon használható légtisztító berendezésekről.

 

 

Manapság már léteznek olyan komplex légtisztító berendezések, amelyek tisztítják, frissítik és fertőtlenítik a levegőt. A legtöbb ilyen készülék emellett hatékonyan szűri ki a port a levegőből és képes megkötni az olyan mikroszkopikus szennyeződéseket, mint a pollen.

Az UV fény baktériumölő és fertőtlenítő hatása ez esetben is érvényesül, míg a készülék tartályában lévő víz könnyedén meg tudja szűrni az átforgatott levegőt. Az innovatív ionizációs folyamat pedig friss és üde kiáramló levegőt tesz lehetővé, így javítva közérzetünket és egészségünket.

 

 

Ilyen légtisztító az Emmi-Air-is, amelyet megtalálsz a Patikatárs webáruházában!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.