mi az online...

Mi az onlinePénztárca?Az onlinePénztárca egy virtuális pénztárca, amellyel egyszerre 260 webáruházban vagy törzsvásárló.

Egy kedves felhasználónk így fogalmazott rólunk: "Az onlinePénztárcában az a legjobb, hogy egyszerre 260 webáruházban vagyok törzsvásárló és ehhez nem kell több száz helyre regisztrálnom!"

Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat az Új pénztárca menüpont alatt, mert most ezer forintot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik neked. Így ha kicsit később szeretnél vásárolni onlinePénztárcáddal, folyamatosan egyre nagyobb összeg lesz benne.

Csapatunk folyamatosan dolgozik, hogy egyre több korrekt webáruházban tudd érvényesíteni új onlinePénztárcádat.

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.