Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

10 tipp a könnyen tisztán tartható fürdőszoba kialakításához!

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége, ahol a nap kezdődik és véget ér. Az itt töltött idő kellemes és pihentető lehet, feltéve, ha a helyiség könnyen tisztán tartható. Senki sem szereti a hosszadalmas takarítást, ezért összegyűjtöttünk 10 tippet, amelyekkel egyszerűbbé tehető a fürdőszoba tisztán tartása. A Global Viva Market Webáruházában mindent megtalálunk, ami az ideális fürdőszoba berendezéséhez szükséges lehet.

1. Sima, nem pórusos felületek
Válasszunk sima, nem pórusos felületeket, mint például a márvány, a gránit, vagy a modern mesterséges anyagokat. Ezek a felületek kevésbé fogják magukba szívni a vizet, és könnyebben tisztíthatók, mint a pórusosabb anyagok.

2. Vízlepergető bevonatok
A vízlepergető bevonatok használata csökkenti a vízfoltok és a vízkő lerakódásának esélyét. E bevonatok segítségével a víz gyorsabban lefolyik, kevesebb tisztítást igényelve.

3. Nagy csempék - kevesebb fugafelület
Minél nagyobb a csempe, annál kevesebb fuga van, ami könnyebb tisztítást jelent. A nagy csempék elegáns megjelenést is kölcsönöznek a fürdőszobának.

4. Tárolás - mindent tegyünk szekrénybe!
A rendszerezett tárolás kulcsfontosságú egy könnyen tisztán tartható fürdőszobához. Ha minden tárgynak megvan a maga helye, kevesebb a porfogó felület, így kevesebb a takarítási feladat is.

5. Letisztult design
A letisztult design nem csak modern és elegáns, hanem praktikus is. Kerüljük a kiugró, bonyolult formákat, mert ezek nehezebben tisztíthatók. A sima, egyszerű vonalak ideálisak.

6. Könnyen hozzáférhető felületek
Gondoskodjunk arról, hogy minden felület könnyen hozzáférhető legyen takarításkor. A nehezen elérhető helyek por- és szennyeződés-gyűjtői lehetnek, ami többletmunkát jelent. Aranyszabály lehet, hogy vagy férjen be a felmosó, vagy ne legyen rés a bútorok között.

7. Perem nélküli WC
A perem nélküli WC-k könnyebben tisztíthatók, mint hagyományos társaik. Nincs rejtett rész, ahol a szennyeződés megbújhat, így ezek a modellek higiénikusabbak is.

8. Vízkőtűrő szerelvények
Ha a víz kemény a területen, válasszunk fényes, sima felületű szerelvényeket, amelyek ellenállnak a vízkőnek. Ez megkönnyíti a tisztítást és meghosszabbítja a szerelvények élettartamát.

9. Walk-in zuhanyfal
A walk-in zuhanyfalak vagy könnyen hozzáférhető zuhanykabinok nem csak stílusosak, de praktikusak is. A könnyű hozzáférhetőség megkönnyíti a takarítást és csökkenti a penész kialakulásának kockázatát.

10. Bidés WC
A bidés WC egy praktikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen kagylóval kevesebbet kelljen tisztítani. Ez nemcsak helytakarékos, de időt és energiát is megtakarít a takarítás során.

Ezeknek a tippeknek a követésével egy könnyen tisztán tartható, elegáns és funkcionális fürdőszobát hozhatunk létre, amely minimalizálja a takarítással töltött időt, így több idő marad a pihenésre és önmagunkra.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem