Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Nyári bőrápolási tippek

A nyár a legtöbbünk számára az év legkedveltebb időszaka. A napsütés és a meleg időjárás miatt azonban a bőrünk különleges, és extra törődést igényel. A hőségben kiemelkedően fontos a megfelelő bőrápolás, mely meggátolja a bőr kiszáradását és égését. Ahogy a nyári nap sugarai egyre erősebbé válnak, úgy kell egyre több figyelmet fordítani bőrünk ápolására. A rengeteg mennyiségű folyadékbevitel, napvédelem, arcápolás, bőrradír használata, valamint a bőrregeneráció támogatása együttesen fontos a ragyogó bőr érdekében. Cikkünkben a theboxandbeauty.hu webshopjának közreműködésével hozunk nektek tuti tippeket, amelyek segítségével az eredmény egy egészséges és ragyogó bőr lesz.

A nyár számos örömet hoz számunkra, ám a meleg időjárás és az erős napsugárzás sajnos komoly terhet ró a bőrünkre. Az első és legfontosabb feladatunk ilyenkor nyáron az elegendő mennyiségű tiszta folyadékbevitel. Ennek köszönhetően hidratált lesz bőrünk és fiatalos megjelenésű hosszabb időn keresztül. Fontos a bőrvédelem szempontjából tehát a vízháztartás egyensúlyban tartása, ehhez pedig elegendő folyadékot kell fogyasztanunk nap mint nap.

Kezdjük a napvédelemmel. Különösen nyáron, amikor a napsugarak csúcs intenzitással érik bőrünket, elengedhetetlen a megfelelő fényvédő használata. Ez segít megelőzni a káros UV-sugárzás okozta bőrkárosodást, ráncokat és egyéb bőrproblémákat. A napvédelem is alapvető jelentőségű ilyenkor a forró nyári hónapokban. A napsugárzás UVA és UVB sugarai súlyosan károsíthatják a bőrt, ezért fontos, hogy mindig viseljünk megfelelő védelmet nyújtó naptejet vagy krémet. Arcunk ápolására is fordítsunk kellő figyelmet, feltétlenül használjunk rá nap, mint nap fényvédő krémet. A hőségben megnövekedett izzadás miatt testünk nagyobb mennyiségű folyadékra van szüksége. A megfelelő hidratálás segít fenntartani a bőr rugalmasságát és egészséges megjelenését.

A nyári arcápolásban az egyik legfontosabb lépés a bőrradír használata. Ez eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőrfelszínről, elősegíti az új, egészséges sejtek növekedését, és jobbá teszi a bőr textúráját. Célszerű olyan terméket választani, amely természetes összetevőket tartalmaz, és nem irritálja a bőrt. Az arcápolás során ügyeljünk arra, hogy ne használjunk túl erős tisztítószereket, mert ezek kiszáríthatják a bőrt. A nyári hónapokban érdemes könnyű, hidratáló krémeket választani. Ne feledkezzünk meg a szemkörnyék ápolásáról sem, hiszen ez a terület különösen érzékeny. A környezetbarát bőrradír használata segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, így a bőr felszíne simább és egészségesebb lesz. Ezenkívül a radírozás serkenti a vérkeringést is, ami elősegíti a bőr regenerációt. Radírt követően kezdetét veszi a tonikos kezelés. Ami segítséget nyújt a bő pH értékének visszaállításában, illetve az esetlegesen elmaradt szennyeződéseket kitűnően távolítja el. A radíros kezelést követően a bőr kissé érzékeny lehet, így célszerű nyugtatós hidratáló krémet alkalmazni. Arcradír használatának időszakában kiemelt jelentősége van a fényvédő használatának az arcon. Mivel érzékennyé válik ilyenkor a bőr, ezért extrém módon van kitéve a káros UV sugárzásnak. 

Az arcápolás során ügyeljünk arra, hogy ne használjunk túl erős tisztítószereket, mert ezek kiszáríthatják a bőrt. A nyári hónapokban érdemes könnyű, hidratáló krémeket választani. Ne feledkezzünk meg a szemkörnyék ápolásáról sem, hiszen ez a terület különösen érzékeny. Fordítsunk kellő figyelmet az ápolásra a nyári időszakban. Látogass el a theboxandbeauty.hu webshopjába és szerezd be ezeket a minőségi, nagyszerű bőr ápolási termékeket még az idei szezonban.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem