Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért a hevítő rúd a legjobb alternatíva a dohányzásra?

Napjainkban az emberek nagyobb része dohányzik, s így szervezetüket számos káros hatásnak, betegségnek teszik ki. A dohányfüst rengeteg egészségre káros anyagot tartalmaz, ilyen például a kátrány, a szén-monoxid, a nikotin stb. Fokozza a szív és érrendszeri betegségek kialakulását (szívinfarktus, stroke), növeli a cukorbetegség, tüdő rosszindulatú elváltozásainak kockázatát.

Ha neked is napi rutinod a dohányzás, úgy érzed, hogy nem tudsz leszokni, elengedni és nem szeretnéd egészségedet kitenni a káros hatásainak, és jobban is szeretnéd óvni, akkor ez a cikk most neked szól. Cikkünkben a hevitorudak.hu webshopjának segítségével összegyűjtöttük, hogy miért a hevítő rúd a legjobb alternatíva a dohányzásra. Napjainkban rendelkezésünkre áll olyan cigaretta, ami megóvhatja egészségedet, s így nem kell lemondani a napi szeánszokról, például a cigiről a kávé mellé.

hevitorudak_fust

A TQS hevítő rudak pozitív hatásokat nyújtanak számodra. Ugyanis dohány, nikotinmentesek, és teljes mértékig füst mentes. Így nem kell attól tartani, hogy ruhád kezed füst szagú lesz, nem okoz kellemetlenséget olyan társaságban, akik egyáltalán nem dohányoznak. Mivel sem nikotint, sem dohányt nem tartalmaznak, így nem számítanak dohánytermékeknek. Mivel nem kell meggyújtani, így nem is ég, azaz nem kell a közvetlen környezetnek sem kell a passzív dohányzástól tartania.

hevitorudak_heets

A gyógynövényes hevítőrudak nagyszerű alternatívaként helyettesítik a dohányzást. Mivel nincs füstjük, nincs hamu. A nikotin mentes dohánymentes hevítőrudak teljes mértékig kompatibilisek a hevítő készülékekkel. Méretben teljesen megegyeznek a köztudatban elterjedt Heets méretével, ezért Magyarországon kapható készülékekkel teljesen kompatibilis.

Mivel nem termelődik füst, nem érezzük kirekesztve magunkat a nemdohányzók köréből, lakásban is inkább javasolt a használata.

Azonban, ha mégsem tudunk teljesen lemondani a nikotin okozta örömökről, akkor kiváló választás lehet a Genmist nikotinos hevítőrud. Ezek a termékek 100%-ban dohánymentesek, viszont kis mértékben mégis tartalmaz hozzáadott nikotin sót, s így kevésbé káros módon dohányozhatunk. Ez a termék nagyszerű választás lehet, akkor ha nem szeretnénk lemondani a dohányzásról, s egyúttal a nikotinról sem. Működése a Heets elvéhez hasonlít, a dohányt nem égeti, hanem hevíti csak. Ezek a termékek rengeteg féle ízben kaphatók.

Ha fontos az egészséged és szeretnéd szevedélyedet  biztonságosabban megélni, akkor látogass el a hevitorudak.hu webshopjába, és válogass a széles termékkínálat közül.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem