Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mennyei mennyezet! - Fokozd az otthonod hangulatát a plafon dekorálásával

Otthonunk folyamatos dekorálása, újítása által nem csak komfortosabban érezzük magunkat lakásunkba, hanem lelki világunknak is nagyon jót tesz. Lezajlottak az ünnepek, eltűnt a varázslat a hétköznapokból, újra beköszöntöttek a szürke, még sötét s hideg hétköznapok, így ez hangulatunkra is rányomja a bélyegét. Ám ahhoz, hogy lakásunk megújuljon az új évben, nem szükséges lakberendezők segítségét kérni, bőven elegendő a kreativitásunk és mi magunk. Cikkünkben ezért az artled.hu webshopjának segítségével hozunk olyan nagyszerű otthon fejlesztési ötleteket az új évre, amivel egészen biztos, hogy nagy változást hozhattok lakásotok, házatok életébe. 

Az újévi nagy lakás átalakítást akár kezdhetjük a falszínek megváltoztatásával is. A hagyományos fehér szín természetesen a legbiztonságosabb választás a falakat illetően, mivel ennek köszönhetően könnyen elhelyezhetünk bármilyen stílusú, színű bútort is a szobában, passzolni fog minden színhez. Ha bátrabbak szeretnénk lenni, és szeretnénk idén nagy változást elérni, akkor bátran ismerkedjünk a színes falfestékek világával, próbáljunk olyan színeket válogatniamikkel összhangba kerülnek a helységben található bútorok, dekorációs kiegészítők. Tervezzük meg pontosan minden sarkot és szegletet. Ilyenkor a mennyezet nagyon kiesik a látó terünkből, s így bele sem gondolunk, hogy mennyit dobna a lakáson, ha a mennyezet is dekorálva lenne. Ez az óriási, fehér falfelület remek játék teret biztosít a dekorálás világában. Előfordul, hogy nem támad semmi ötletünk, így inkább üresen hagyjuk ezeket a fal részeket. Most pedig szeretnénk néhány nagyszerű ötletet hozni Nektek a mennyezetek dekorálására, amivel rendkívül sokat lehet alakítani a lakáson. 

Napjainkban egyre népszerűbb dekorációs termékké válnak a nagyméretű LED panelek. Előszeretettel használják az emberek nagy méretű konyhákba, amerikai konyhás nappaliban, sőt még a hálószobában is.  A plafonokat, s így a mennyezetet a legkönnyebben ezekkel a nagy méretű, különleges világításokkal tehetjük még ízlésesebbé. Ezek a dekorációs elemek elsődlegesen kazettás álmennyezetekbe építhetők, de természetesen számos beépítési mód áll rendelkezésünkre, ha ilyen elemeket szeretnénk. Természetesen bele építhető a gipszkarton síkjába, úgy hogy süllyesztő keretre vagy sodronyra függesztjük. Ha egyszerűbb design hatást szeretnénk elérni, akkor falon kívüli beépítő keretekkel rögzítsük. 

A természet az emberiség lételeme- mondják gyakran, ezért nem véletlen, hogy az emberek lakásukhoz szeretnék még közelebb hozni a természetet. Ha a mennyezetek átalakításánál szeretnénk természetesebb hatást elérni, akkor bátran válasszunk a poliuretán gerendák kínálata közül. Ezek alkalmazásával természetes, magával ragadó eredményt érhetünk el. Ezekkel az ízléses fa hatású elemekkel még felületeket is fel tudunk osztani, különösen akkor ha a nappali és konyha egy nagy helyiségben található, szinte megszólalásig hasonlítanak a régi, nehéz, fából készült gerendákra. Az eredeti fából készült gerendákkal szemben ezek az elemek könnyebbek, a poliuretán anyagnak köszönhetően. Ezáltal lehetővé teszi a könnyebb elhelyezést a mennyezet felületén.

Régen az építészek előszeretettel alkalmazták építésnél az arisztokrata lakások, házak mennyezetén a gipszből készült stukkókat. Napjainkban ez az építési stílus újra teret hódít a lakás újítások világában, egyre jobban törnek elő, annyi különbséggel, hogy ezek a díszítő elemek már nem gipszből készülnek, hanem egy sokkal könnyebb, poliuretán anyagból, vagy habkönnyű polisztirolból, hungarocellből. A stukkók és díszlécek rendkívül változatos dekorációs elemei lehetnek a mennyezeteknek. Ízléses látványt nyújtanak, különösen a hálószobában, a nappaliban, akár a folyosón. A még ízléseses hatás elérése érdekében válassz rejtett világításos díszléceket nappalidba, konyhádba. 

Ezekkel a nagyszerű dekorációs ötletekkel egészen biztosan nem lősz mellé, látogass el az artled.hu webshopjába és kezdj bele év elején a belső át építésbe, lakberendező segítsége nélkül. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem