Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válasszuk ki a megfelelő íróasztalt és a széket hozzá?

Akár gyermek, vagy akár felnőtt számára keresünk íróasztalt, a megfelelő székkel, mindenképpen először át kell gondolnunk hova szeretnénk helyezni, mert a mérete az első szempontok közé sorolható. Mivel a hely egy dolgozó, tanuló sarok lesz, oda kell tervezni, ahol nyugalom és csend veszi körül az embert. Gyermekeknél fontos, hogy a játékok ne tereljék el figyelmüket feladataik megoldásáról, hiszen ez az a sziget, ahol gondolkodunk, terveket hozunk létre. A mindigbutor.hu partnercégünk oldalán nagyon sok ötletet kapunk döntésünkhöz.

Érdemes a megfelelő fényviszonyokat is átgondolnunk az alapján, hogy este, vagy inkább napközben fogunk ott ülni többet. Esti tevékenységeinkhez elengedhetetlen egy jó kis íróasztal lámpa, meg persze a tél idején is, mikor korán sötétedik majd. Viszont, a napközbeni használatakor érdemes kihasználni a természetes, ablakon át beszivárgó fényforrásokat. Előszőr a szék típusát kell megválasztani, mert az ülőmagasság nagyon sokat számít az asztal kiválasztásában.

A széknél figyelni kell arra, hogy ülőrésze nagyon kényelmes legyen, az a se nem puha, se nem kemény fajta. Lehessen állítani a háttámlát és a szék magasságát is. Jó, ha lábtámlával is rendelkezik, mert így alátámasztja a lábakat. Ügyeljünk arra is, megtámassza a derekat kellő képpen, hisz ezáltal elkerülhetőek a gerincproblémák. Higiénikus szempontból, olyan anyagut válasszunk, mely könnyen tisztítható és persze szellőzik. A kartámasz inkább a nagyobb kamaszoknak, illetve felnőtteknek ajánlott, ugyanis a kisiskolások figyelmét elvonhatja. 

Mikor meg van a megfelelő szék és tudjuk a magasságát, jöhet az asztal kiválasztása. Itt gondolnunk kell arra, ha például kisiskolásnak szeretnénk, keressünk szintén állítható magasságút,, mert a gyorsan növő utódnak több évig a hasznára válik. Kényelmesebb a munka rajta, ha esetleg dönthető a lapja. Tudnunk kell, milyen holmi lesz a lapon tárolva, vagy számítógép kerül-e rá, ugyanis ez nagyban meghatározza a lap nagyságát. A sok holmi rendszerezéséhez peddig elengedhetettlen egy- két fiók és polcrendszer az asztalban. Nagyobbaknak, felnőtteknek is nyílván ilyen szempontokat figyelembe véve  kell jól átgondolt döntést hozni, a vásárláshoz.  A weboldalon érdemes keresgélni, mert nagyon szép és hasznos bútorok találhatóak. Mivel kicsik,nagyok ma már sokat ülnek az íróasztaluk előtt, érdemes nagyon körültekintő döntést hozni a megválasztásakor. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem