Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válassz Neked való intimjátékot?

Intimjáték vásásárlás előtt, számos tényezőt kell figyelembe venned ahhoz, hogy a neked megfelelőt megtaláld. Cikkemben szeretnék ebben a döntésedben kicsit segíteni, ezért felsorolok neked néhány lépést, amely talán segíthet a megfelelő felnőtt játék kiválasztásában. Partnercégünk, az intimjátékom.hu weboldalán széles választék áll rendelkezésre a nézegetéshez, rengeteg izgalmas kategóriával várják az érdeklődőket. 

Mielőtt választanál, először mindenképpen ismerkedj meg a vibrátorok különböző típusával, hogy megértsd, milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre. Olvass utána megbízható forrásokból, például nézz utána szakértői véleményeknek, termékértékeléseknek, olvass blogokat vagy weboldalakat, a témában. Az intimjátékom.hu oldala is részletes információkat nyújt a különböző típusú vibrátorokról és egyéb  felnőtt játékokról hogy segítsen a döntéshozásban. Aztán gondold át azt is, mi az igazi célod a vibrátor használatával. Szeretnéd a csikló stimulációját, belső élvezetet vagy esetleg mindkettőt? Gondold át, hogy milyen típusú stimulációra reagálsz leginkább, és milyen méretű vagy formájú vibrátor lenne a legkényelmesebb számodra. Néhányan inkább a kisebb, hordozható vibrátorokat kedvelik, míg másoknak inkább a nagyobb, görbített vagy ergonomikus formájú eszközök felelnek meg. 

A vibrátor anyag típusa is átgondolandó, a szilikon és a műanyag általában a leggyakoribbak, de vannak más lehetőségek is. Nagyon ügyelj arra, hogy nem vagy-e allergiás az anyagra, és válassz olyan vibrátort, amely mindenben megfelel a te sajátos igényeidnek. Ezek a játékszerek, sokféle funkcióval és sebességgel rendelkezhetnek. Néhány fajtája csak alapvető rezgéseket nyújt, míg mások pulzációval, hullámozással vagy egyedi programozható mintázatokkal rendelkeznek. Ha még fontos számodra a diszkréció is, vagy olyan környezetben szeretnéd használni, ahol fontos a halk működés, válassz olyant, amely alacsony zajszintű. A rezgés intenzitása is személyes preferencia kérdése. Ha szereted az erőteljesebb rezgést, olyant válassz, amelynek magasabb sebességi fokozatai vannak. Ha viszont érzékenyebb vagy, kevesebb intenzitással rendelkező modellekkel kezdheted. 

Vannak hagyományos elemes vibrátorok, és léteznek újratölthető modellek is. Számos márka közül lehet választani és még vízálló fajta is létezik. De választásnál, végül is hallgass a saját megérzéseidre és figyelj az egyéni komfortodra. Mindenkinek más felel meg, ezért nagyon fontos, hogy olyan vibrátort válassz, amely a legjobban megfelel a saját testi és szellemi korlátaidnak. Látogass hát el az intimjátékom.hu oldalára, és keresd meg a neked legjobban tetsző darabot. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem