Fali mozgásérzékelős szolár reflektor - Phenom

Fali mozgásérzékelős szolár reflektor - Phenom
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

A HomeFort termékek jelenleg háztartási készülékkel együtt (Például: mosógép, hűtőszekrény) NEM rendelhető! Amennyiben HomeFort terméket szeretne rendelni, kérjük külön adjon le rá megrendelést! Extra fényerejű COB LED. Akár 8 órás üzemidő. IP65 védettséggel. Sokoldalú felhasználhatóság. Sokszor szoktál a sötétben mászkálni a ház körül, de nem látsz semmit? Szükséged lenne egy mozgásérzékelős lámpára? Elhoztuk Neked ezt a Phenom mozgásérzékelős lámpát, aminek a segítségével nem fogsz éjszaka orra esni a ház körül! A napelemes kialakításnak köszönhetően, nincs szükség kábelezésre, villamos hálózat kiépítésére, könnyen felszerelhető a falra. A sötétben, kevés fény esetén mozgás hatására automatikusan bekapcsol, majd kb. 20 mp elteltével automatikusan lekapcsol. Napközben a napelemnek köszönhetően újra feltöltődik a beépített akkumulátor. Ideális lehet teraszok, bejáratok, kocsibeállók megvilágítására. 2 világító funkcióval rendelkezik: sötét és mozgás esetén max. fényerő, sötét esetén irányfény, mozgás esetén max. fényerő. Világító funkció beállítása: A bekapcsoló gombot megnyomva a lámpa villanása jelzi a beállított világítási üzemmódot. A gomb újbóli megnyomásával lehet váltani a módok között. A teljes szolár panelt letakarva tesztelheted a beállítások és a mozgásérzékelő működését. A termék tulajdonságai: Energiaellátás: 5.5V, 320 mA szolár panel Szenzor érzékelési szög: 120° Szenzor érzékelési távolság: 3 m Teljesítmény: 5 W Fényerősség: 300 Lumen Áramellátás: Beépített 2400 mAh 3.7V Li-ion akkumulátor Fényforrás: Hidegfehér COB LED Töltési idő: 4 - 6 óra Védelem: IP65 Szín: Fekete Súly: 240 g Teljes méret: 195 x 120 x 45 mm Felszerelési magasság: > 2 m Mit rejt a csomag? 1 darab Fali mozgásérzékelős szolár reflektort 2 darab Csavart
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Imre

2023-01-31 07:39:55

8


minden rendben ment

Imre eddig 3.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

János

2023-01-30 23:45:31

10


❤️❤️

János eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Katalin

2023-01-30 22:30:44

10


Minden rendben volt


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.