Protektor Art. 000-746 Alfa Plus

Protektor Art. 000-746 Alfa Plus
Bakancsok, Cipők, Csizmák PROTEKTOR - GROM
FreskaZone taktikai, outdoor és munkaruházat

KORREKT
8.6
WEBÁRHUÁZ

Model: Alfa Plus (000-746) Szín: fekete Felső: természetes marhabőr, vízálló Bélés: anyag vízálló, szélálló és lélegző membránnal (TE-POR típus) Tömítanyag: antibakteriális, antisztatikus, nagyon higroszkópos Szo: PU / PU Szerelés: direkt befecskendezés Súly: 1,2 kg (42 méret) A rendelkezésre álló méretek: 36-48 PN-EN ISO 20347: 2012
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 31.200 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 1.500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 10.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a FreskaZone taktikai, outdoor és munkaruházat webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

FreskaZone taktikai, outdoor és munkaruházat véleményei:

Balázs

2020-09-17 17:54:59

9.6


Segítőkész ügyfélszolgálat, gyors kiszállítás, minőségi termékek, ajánlom mindenkinek!

Csongor

2020-09-15 10:34:57

9.6


Jószádékú javaslat, hogy a termékek rendelésénél hasznos lenne feltüntetni, hogy adott termék van-e azonnal készleten, vagy várni kell a beszerzésre 2-3 hetet. Egyébként korrekt cég, jó tapasztalataim vannak. Szívesen ajálom.

Ádám

2020-09-15 06:33:16

5.2


Az értékelt weboldal a második vásárlásnál nem adta fel az online péntáca használatának lehetőségét, (ex próbálkozás után sem) és mivel itt használtam volna a szolgáltatást, így azt nem tudom értékelni. Az ötlet jó.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.