Semleges íze és egyszerű, gyors elkészítése miatt alkalmas köretnek, édességekhez, kásákhoz, salátákhoz, gyümölcsökhöz.
A fehér szemek lágysága, a vörösek köztessége és a feketék roppanóssága adja a tricolor quinoa különlegességét.
Elkészítése: Mosd át bő vízzel, majd kétszeres mennyiségű vízben, fedő alatt lassú tűzön 7-8 percig főzd készre.
Allergén információ:
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.
Származási hely: Peru, Bolívia
Átlagos tápérték 100g termékben | |||
Energia
|
1680 | Kj | |
401,4 | kcal | ||
Fehérje | 14.8 | g | |
Zsír | 7 | g | |
amelyből telített zsírsavak | 0,03 | g | |
Szénhidrát | 65,76 | g | |
amelyből cukrok | 4,55 | g | |
Rost | 8,13 | g |