Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

TOP 3 szivattyúmárka a piacon!

Ha te is aprólékos kutatást végzel egy termék megvásárlása előtt, és törekszel rá, hogy a pénzedért a lehető legjobb minőséget kapd, akkor nincs ez máshogy jelen kategóriánkban sem. Egy szivattyúnak fontos feladatot kell ellátnia, és elvárt, hogy megbízható, strapabíró legyen. Éppen ezért fontos olyan gyártónak a termékét megvásárolni, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren.

A szivattyubolt.hu elhozza neked közismert világszínvonalú márkák termékeit hazánkba, ahol kedvedre választhatod ki a neked megfelelőt!

szivattyuvolt_szivattyu

A szivattyúk felhasználása

A szivattyúk felhasználási célja ma már jóval tágabb, mint az régen volt. Eredetileg ivóvíz, öntözővíz kinyerésére voltak használatosak. Ma már a házunkba szállítják, illetve medencénkben forgatják a vizet, de még tankolni is az ő segítségükkel tudunk a benzinkúton. Nagy esőzések után is nekik köszönhetően tudjuk vízteleníteni garázsunkat, pincénket, ha esetlegesen azt teljesen elárasztotta a víz.

szivattyubolt_szereles

A minőség mindig előbbre való           

Ezek után nem gondolnám, hogy érdemes lenne egy ilyen gépen spórolni, hiszen gondoljunk csak bele, a jobb minőség hosszabb élettartamot is jelent. Egyes esetekben pedig ez kevesebb kiadást is eredményezhet hosszútávon, de mindenképpen kényelmesebb életet. Olykor maga a csere is bonyolult procedúrát eredményez, legtöbb esetben szakemberi beavatkozással jár, ha kulcsfontosságú szerepe van a mindennapi üzemeltetésben. Ilyenkor egészen az új szivattyú beszereléséig szolgáltatás nélkül maradunk, amit mindenki szeretne elkerülni.

A legmegbízhatóbb márkák

szivattyubolt_lowara

Lowara - Azok számára, akik nem szeretnének saját maguk elé akadályt állítani, kínál megoldást többek között a Lowara. Az olasz cég külön hangsúlyt fektet a környezetbarát gyártásra és a kiemelkedő minőségre. A szivattyúik a lehető legkevésbé szennyezik a vizet, és kiválóan ellenállnak a vegyi anyagoknak.

szivattyubolt_wilo

Wilo - A német precizitás képviselője a Wilo márka, akik ipari és magán felhasználásra is lehetőséget nyújtanak. Épületeinket megfelelő garanciális hátterű és korszerű vízellátási termékekkel láthatjuk el, mindezt ügyfélorientált támogatottsággal.

szivattyubolt_grundfos

Grundfos - Az abszolút piacvezető a dán Grundfos, akik az 1940-es évek óta jelen vannak, és hatalmas háttértapasztalattal gyártják széleskörben termékeiket. Kifogástalan minőség, megbízhatóság és könnyed elegancia jellemzi a termékek felhozatalát.

Ha ezek után te is úgy érzed, hogy a minőség minden esetben előbbre való, akkor látogass el partnerünk oldalára, ahol a többi szivattyúmárka mellett a fent felsorolt három piacvezetőt is megtalálod.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem