Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Top 3 munkavédelmi kiegészítő

Ha építő – szépítő munkálatokat végzünk otthonunkban, fontos, hogy feltétlenül figyeljünk magunk és a körülöttünk lévők biztonságára. Ehhez persze szükségünk lehet pár kiegészítőre, amellyel könnyedén lépesek leszünk munkánkat biztonságossá tenni.

A vasműszakibolt.hu segítségével összeszedtünk 3 olyan munkavédelmi kiegészítőt, amelyre szükség lehet otthonunk csinosításakor.

 

Munkavédelmi kesztyűk

 

 

A munkavédelmi kesztyű használata a legtöbb felújítási munkálat során elengedhetetlen. Ilyenkor persze nem csupán a mechanikai sérülésektől és behatásoktól kell védenünk kezeinket, hanem esetenként vegyi anyagok ártó hatásától vagy egyszerűen a szálló por okozta kézszárazságtól.

Szerencsénkre manapság a legkülönfélébb anyagokból készült, speciális kesztyűk is könnyedén elérhetővé váltak, így szinte minden különböző munkafolyamathoz választhatunk nekünk megfelelő védőkesztyűt.

Fontos, hogy a kesztyű kiválasztásakor precízen lemérjük kézfejünk és tenyerünk dimenzióit, hiszen a túl nagy vagy a kényelmetlenül kicsi kesztyűk könnyedén sérüléshez vezethetnek.

 

Munkavédelmi szemüvegek

 

 

A kesztyűk után térjünk át a fej, azon belül is a szem védelmére, amely talán az egyik legfontosabb érzékszervünk. Számos munkálat során keletkezik olyan szállópor vagy szikra, amely egy szerencsétlen mozdulat során megsértheti szarúhártyánkat, ezzel akár maradandó sérülést okozva. Ezt elkerülendő, célszerű az adott munkafolyamatnak megfelelő védőszemüveget vásárolnunk, így kizárva az esetleges szemsérüléseket.

Választásunk olyan szemüvegre essen, amely a lehető legnagyobb mértékben védi szemünket, és annak környékét, illetve célszerű egyeztetni egy méretet, mielőtt látatlanban vásárolunk.

 

Munkavédelmi sisak

 

 

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a munkavédelem koronázatlan királya, a sisak, amely a munka közbeni balesetek nagy százalékában védi meg fejünket a komolyabb sérülésektől. Akár beltéren, akár kültéren folytatunk felújítást, fontos, hogy jól felmérjük szükségünk van e valamilyen védőfelszerelésre.

A modern munkavédelmi sisakok univerzálisan mérethez illeszthetőek, kényelmesen hordhatóak és funkciójukhoz képest viszonyleg könnyűek, így a velük való munka gördülékeny és biztonságos.

 

Akármelyik kiegészítőre lesz szükséged, a vasmuszakibolt.hu webáruházában pár kattintással meg is találod a neked legmegfelelőbbet.

Ha pedig olvasnál még valami érdekeset, nézz rá az OP Story blog oldalára.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem