Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Tedd bababiztossá otthonod!

Amikor babaáldás elé néz a családunk, sok mindent át kell gondolnunk otthonunkban. Például a pici biztonságát, amit úgy kell megterveznünk, hogy általa ne fogjuk vissza a megfelelő fejlődéstől. Több év tervezése hozta létre a babakerítést, amivel rengeteg negatív hatástól védhetjük meg gyermekünket. A babakeritesek.com weboldalán érdemes rákeresni erre a jó kis megoldási lehetőségre.

A babakerítést azzal a célzattal hozták létre, hogy ha éppen nem tudunk valami oknál fogva a babánk közelében lenni, helyettünk vigyázhat rá ez a szerkentyű. Hasonlít a régi babajárókára, de annál sokkal nagyobb teret biztosít a mozgáshoz. Ez egy olyan kerítés, vagy nevezhető babakarámnak is, ami több elemből készül és persze utólag még ujabb darabokkal bővíthető is. A weboldalon 6-8 részes fajtája kapható. Különböző pontokon csuklópánttal is rögzíthető,. Alapanyaga bükkfa, ami a világon a legjobb minőségű fa és árban is az elfogadható csoportba tartozik. Ezért stabil és nagyon tartós, bele illik a lakás otthonos környezetébe.

A felállított babakerítés egy igazi biztonságot nyújt a kúszó-mászó gyermeknek. Ez a pici saját játszótere lehet, ami megvédi őt akár még a kedvenc háziállatoktól is. Miközben gyermekünk önfeledten fejlődik, mi nyugodtan tehetjük a dolgunkat. Főzhetünk, takaríthatunk, de még akár pihenhetünk is mellette. Eközben gyermekünk jól érezheti magát, hiszen nincs gátolva mozgásában. Egyébként nagyon gyorsan összeállítható, akár kinti, akár benti lehetőségként is használható. 

Igazítható a kiszemelt térhez és biztonságos ajtóval is felszerelhető, amely a szülőknek igen előnyös lehet a közlekedésben. Felhasználása igen sokoldalu, mert például elemeire szedve több dologra is használható, mint például a lépcsőlejáró, vagy egy-egy szoba ajtajának biztonságos lezárására. Mivel tömör natur bükkfából készül, ezért a gyermek egészségére is ártalmatlan. Biztonsági okokból tervezésénél arra is odafigyeltek, hogy sarkai le legyenek kerekítve. Az elemek összeillesztése után, már csak a talpacskákat kell rögzíteni és kész a pici játszótere. A weboldalon különben rengeteg féle bababiztonsági eszközt találtok, aminek beszerzésén igazán érdemes még elgondolkodni.

A cél mindenképpen az, hogy mozgása során védelem alatt tudjon a kisbaba növekedni, fejlődni, miközben a környezetét is felfedezheti. Mivel gyermekünk fénypontja életünknek, nagyon fontos számunkra az egészséges fejlődése és az mindenképpen, hogy örömteli, boldog felnőtt váljék belőle. 

Nem csoda, hogy ez a termék elnyerte a népszerűségét!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem