Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Retriver póráz előnyei

Manapság szinte alig van olyan otthon, ahol ne tartozkodna valamilyen háziállat, köztük is kiemelkedően a kutyusok. Szeretjük őket, mert hűséges, szerető családtagok, igazi barátaink, olyan kis négylábuak, akiktől szerető viszonzást kapunk törődésünkért. Mivel nagy kedvenceink, természetesen szeretnénk nekik mindent megadni ahhoz, hogy szófogadó, egészséges állatok válljanak belőlük. Egy kis odafigyeléssel, könnyebben tudjuk őket nevelni, irányítani. Ilyen segítség lehet a Retriver póráz is, amivel megtanítjuk nekik, ki az úr a háznál. A kedvence.hu weboldalon, több szín, hossz és típus közül választhatunk. 

A kutyák éppen olyanok, mint a gyerekek, következetesen kell őket megnevelni. Amikor kivisszük sétáltatni, szeretnék ők irányítani a gazdijukat. Kell nekik segítség ahhoz, hogy tiszteljenek és felnézzenek ránk, hiszen így még a balasetektől is védettebbek lesznek. Ahhoz, hogy a sétát mindketten tudjuk élvezni, figyelnünk kell rájuk. Ebben válik nagy hasznunkra a Retriver póráz, mely rászoktatja a kutyusunkat arra, hogyan kell megfelelő ütemben, mellettünk lépkednie. Több méretben kapható, hogy mindenki megtalálja a kedvencének valót. Létezik olyan is, amelyik fényvisszaverő szállal van ellátva, ami segít  követni őket a sötétben, illetve a járművezetők is jobban szemmel tudják őket tartani. Kialakításánál arra figyeltek, hogy a póráz és a nyakörv egyben legyen, aminek használata így könnyebbé vált.  A különböző színek igazából csak azt a célt szolgálják, hogy évszakoknak megfelelő hangulatot idézzenek.

Amikor a kiskutya elér egy bizonyos kort, mindenképpen érdemes elvinni egy kutyaiskolába, vagy keresni neki egy kutyaoktatót. Ez a tanító a Retriver póráz segítségével tanítja a négylábut, hogy érezze mi vezetjük őt és nem fordítva. Folyamatosan gyakorolni kell velük, hiszen ha jól szótfogad, mi is nagyobb keddvel indulunk neki a sétának, mert a kutya nem rángat majd  bennünket ide-oda. Azt gondolnád, ez a képzés egy igen egyszerű dolog, de hidd el nem így van. A gazdinak és kis szőrös barátjának együtt kell dolgozniuk ahhoz, hogy sikert arassanak. Mire kis tappancsunk felkészült lesz, megtanuljuk egymást jobban tisztelni és szeretni.

Ez a nyakörves póráz úgy van kialakítva, hogy hurok található az egyik végén, melyet a mi kutyusunkhoz igazithatunk. A Retriver pórázt a nyakára húzva kialakítunk egy félfojtó állást, mely irányítja majd a kutyus mozgását. A kutya félrehúzásával szorít egyet a nyakán, ami kellemetlen számára és ezért majd visszafogja a mozgásában. Ez által megtanul irányítva lenni. Ehhez bizony sok-sok türelem kell, de meglátod nagyon megéri majd. Lépj hát be a partnercégünk oldalára és válaszd ki a neked megfelelő darabot!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem