Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Amit a női mosható betétekről tudni érdemes

Bármennyire is természetesnek tűnik, még ma is kellemetlen téma a női menstruáció, higiénia. Talán úgy tűnik, ma már a csapból is ez folyik: betétek, tamponok, amelyek észrevétlenné tudják tenni a nehéz napokat. Sok hölgy vásárló szinte zavarban van, ha ilyen cikkeket kell a kosarába helyezni, pedig ez is az életünk része, ahol fontos döntéseket kell hoznunk egészségünk érdekében, ugyanis nem mindegy, mit is használunk. Az utóbbi évtizedekben az eldobható menstruációs termékek számítottak korszerűnek és egészségesnek, de emellett lassan bekúszott a köztudatba egy új trend is. Miért ne lehetne a női dolgokat is mosható, természetes anyagokból készült termékekkel megtámogatni? Van-e más mód, hogy a természetben évszázadok alatt lebomló műanyag betétek sokasága helyett, valami sokkal környezetbarátabb alternatívát használjunk? Ha eddig a hagyományos, eldobható betétek bűvöletében éltél, akkor most meglepetés fog érni. Cikkemben ugyanis bemutatom a mosható változatot, ami talán ma még egy kuriózum, de mellette biztos vagyok abban, sok női olvasóm tetszését nyeri el. A bemutatásához és beszerzéséhez segítség lesz számunkra a symbyo.hu weboldala, ahol kétféle termékcsoportból válogathatunk. Ezek pedig a Női mosható tisztasági betétek és a Női mosható intim betétek, melyek több méretben és színben készülnek.

Először is azt kell tudni a mosható betétekről, hogy szuper alternatívái a hagyományos, eldobható társaik mellett. Akár több évig is tudod használni, nagyon kellemes viselet bőrödnek, mert puha, légáteresztő anyagból készítik. Közvetlenül a bőrrel érintkező részét, tervezésekor a bambusz puhaságát felhasználva hozták létre, mely sok viselet és több mosás után is sokáig megtartja az anyag jó tulajdonságait. Másik felét színes hulladék pamut jersey anyagokból alkották, mellette PUL, műanyagos vízzáró réteget és természetes anyagokból álló részt is tartalmaznak. Anyag összetétele miatt, akár mosógépben is mosható, mint a fehérnemünk, viszont kerülendő a szárítógépek alkalmazása. Az öblítő folyadékok általában csökkent nedvszívást eredményezhetnek, ezért ezeket inkább nem érdemes használnunk tisztításakor. A mosás előtt pedig ajánlatos hideg vízbe áztatni. A betéteket patentokkal is ellátták, mely segít , hogy betétünk ne mozduljon el a helyéről, illetve használat után könyebben tudjuk mosása előtt, összecsomagolva tárolni. Cserélni mindenkinek saját igénye szerint kell!

Végül még pár érdekességet is megosztanék veletek, mely talán hatásos lesz döntésetekben. Sokan jelezték vissza, hogy a mosható betétek által, lerövidült a menstruációs idejük, a görcseik csökkentek és a különböző fertőzések is elmaradoztak, köszönhető ez a megfelelő szellőzésének. Én azt gondolom, nagyon nagy lépés ez a nők problémái megoldásához. Próbáld ki te is, meglátod milyen felüdüléssel fogod átvészelni a kritikus napjaidat!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem