Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mire lehet használni az öntapadós fóliát?

Az otthonunk kialakítása, vagy éppen felújítása során sokszor szembesülünk azzal a problémával, hogy egy-egy bútordarab, csempe vagy üvegfelület már nem illik a környezetbe, elavultnak tűnik, vagy egyszerűen csak meguntuk. Ilyenkor jöhet képbe az öntapadós fólia, mint költséghatékony és ízléses, kreatív megoldás. Cikkünkben a foliamania.hu webshopjának segítségével szeretnént tuti ötleteket adni nektek, alkalmazásukra. Tartsatok velünk. 

Az öntapadós fólia alkalmazása napjainkban egyre népszerűbb felújítási trend, amely nem csak megfizethető, de gyors megoldást is kínál a lakásfelújításra. Az öntapadós fólia használata hihetetlenül sokoldalú. Alkalmazható bútorok, falak, csempe sőt, még ablakok felújítására is. Az öntapadós üvegfólia például tökéletes választás, ha szeretnénk ablakainkra egy kis plusz dekorációt adni, vagy egyszerűen csak megakadályozni, hogy a nap túl erősen besüssön.

Az öntapadós fóliák előnye, hogy gyorsan és könnyedén alkalmazhatóak, ráadásul széles választékban állnak rendelkezésre. A bútor fólia például remekül használható régi szekrények, komódok, polcok felújítására. A fóliával új életre kelthetjük a bútorainkat, legyen az modern vonalvezetésű vagy vintage stílusú darab. Bútorainkat számos fa hatású fóliákkal dobhatjuk fel könynedén. Nagyon könnyen lehet felhelyezni a bútorokra, ugyanis nem igényel semmiféle szaktudást, sőt speciális eszközt sem. Ha váltanánk stílust otthonunkban, akkor eltávolítása is rendkívül egyszerű művelet, nem hagy nyomokat a bútorokon. Az öntapadós fóliák által bármikor fel frissitheted a bútorok megjelenését. Új szín világot, új textúrát lehet biztosítani számukra. Az új, dekoratív külső mellett, természetesen védő funkcióval is rendelkezik. Ugyanis a fólia védelmet nyújt a bútorok felszínének, a mindennapi használatból adódó karcolásokkal, és sérülésekkel szemben. Ezzel jelentősen meghosszabbíthatod a bútorok élettartamát otthonodban. Bútorok festése vagy kárpitozása sok időt és erőfeszítést igényelhet. Az öntapadós fólia viszonylag gyorsan és egyszerűen felhelyezhető, így időt takaríthatsz meg vele. Rendkívül rövid idő alatt megújulhat otthonod.

 

Az öntapadós fólia nem csupán bútorokon alkalmazható. A csempe mintás öntapadós fólia például remek választás lehet fürdőszobai vagy konyhai dekorációkhoz. Egy ilyen apró változtatás is hatalmas átalakulást eredményezhet a helyiségben. A csempe mintás öntapadós fólia használatával pedig a fürdőszoba vagy a konyha csempéi kapnak új külsőt, mindezt úgy, hogy nem kell a csempék cseréjébe belefogni. A csempe mintás öntapadós fólia egy különösen közkedvelt változat, amely segítségével könnyedén képesek vagyunk friss, modern kinézetet adni a fürdőszobának, konyhának is. 

A tükör hatású fólia nem csak a funkcionális szempontból előnyös, hanem esztétikailag is. Az optikai illúziót teremtő tükröződő felület nagyobbá és világosabbá teszi a teret, minden helyiségben növeli a fényerőt. Az öntapadós üvegfólia pedig kitűnő lehetőség az ablakok és üvegfelületek dekorálására. Jól alkalmazható például irodákban a belső üvegfalakon, hogy megadjuk a szükséges privát szférát, miközben a fény átjut rajta. De otthoni környezetben is remekül alkalmazható, például az ajtóüvegeken vagy a zuhanykabinon. A napfényvédő fóliák segítenek távol tartani a káros UV-B sugarakat, s csökkentik az üvegen keresztül beáramló hő mennyiségét is. Továbbá csökkentik a beáramló fénymennyiséget, valamint a helyiségbe való belátást is. 

Miért válassz ilyen nagyszerű fóliát otthonodba?

Ezeknek a fóliáknak az egyik nagy előnye az öntapadós fóliának, hogy jelentősen csökkenti a felújítás költségeit. Nem kell drága anyagokra és szakemberekre költenünk, egyszerűen csak választunk egy számunkra tetsző mintát, és máris nekiláthatunk a munkának. A bútor fólia például ideális megoldás, ha szeretnénk bútorainknak új külsőt adni, anélkül hogy újat kellene vennünk. Az öntapadós fóliák nem csak praktikusak, hanem stílusosak is. A csempe mintás változatok különösen népszerűek a modern belsőépítészeti trendekben. Egy jól megválasztott csempe mintás öntapadós fólia segítségével az otthonunk egyszerűen és gyorsan átalakítható egy kifinomult, modern térré. Látogass el a foliamania.hu webshopjába és válogass széles választékban a tökéletes minőségű, ízléses termékek közül. Újítsd fel otthonodat még az utolsó nyári hetekben. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem