Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen hőszivattyút válasszunk?

Az otthoni fűtési rendszer nagy kihívás lehet, különösen akkor, ha az ember hőszivattyút szeretne vásárolni. A hőszivattyúk a legtöbb esetben energiatakarékosabbak, mint a hagyományos fűtési rendszerek, és több márkát és típust is találhatunk a piacon. Ebben a cikkben azonban arra fogunk összpontosítani, milyen márkájú hőszivattyút válasszunk, FISHERT, MIDEÁT, vagy GREET márkát.  Partnercégünk, a kontaktor.hu weboldalán,  számos termék közül választhatunk. 

A Fisher, a Midea és a Greet, mind kínálnak háztartási hőszivattyúkat. Az árak szempontjából a Fisher a legolcsóbb, míg a Greet és a Midea középkategóriás. A középkategóriás hőszivattyúk széles választékkal rendelkeznek és az áruk is közepes szintű. Mindhárom márka jó minőségű termékeket kínál, viszont az egyes márkák eltérő jellemzőkkel és funkciókkal rendelkeznek. 

A Fisher hőszivattyúk többféle típusban érhetőek el, beleértve a levegő-víz, a talaj-víz és a víz-víz típusokat is. Nagyon hatékonyak és igen csendesek. A levegő-víz típusuak egyszerűen telepíthetőek, míg a talaj-víz és a víz-víz típusok összetettebb telepítést igényelnek. A Fisher hőszivattyúk érzékelőkkel és időzítőkkel is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az energiahatékonyság optimalizálását. A Midea hőszivattyúk az olcsóságuk miatt, nagyon népszerűek. Ezek a hőszivattyúk elsősorban, levegő-víz típusok, melyek könnyen telepíthetőek és használhatóak. A Midea hőszivattyúk a Fisher és Greet hőszivattyúkhoz képest kevésbé hatékonyak, de még mindig sokkal jobbak, mint a hagyományos fűtési rendszerek. A Greet hőszivattyúk magas minőségűek és igen hatékonyak. A Greet a víz-víz hőszivattyúk széles választékát kínálja, amelyek a legmagasabb hatásfokkal működnek. Időzítőkkel és érzékelőkkel is rendelkeznek, melyek ugyan csak lehetővé teszik az energiahatékonyság javítását. Élettartalmuk általában hosszú lehet. Csendesebben működnek mint a Midea hőszivattyúk, viszont hangosabbak mint a Fisher gyártmányuak. Amit még érdemes tudni a különböző márkákról, hogy a Fisher egy Svéd cég, a Midea  és a Greet pedig egy Kínai cég. 

A hőszivattyúk használata az utobbi időkben igen népszerűvé váltak. Ezek olyan eszközök, amelyek környezetbarát módon biztosítják a fűtést és a hűtést egyaránt. Azonban az hogy melyik márkát válasszuk, nem mindig könnyű döntés. Remélem ezzel a blogommal segítettem neked abban, hogy megfelelő döntést tudj hozni a vásárláshoz. Nézz be hát a kontaktor.hu weboldalára, ahol biztosan megtalálod a megfelelőt számodra. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem