Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Miért vásárolj élelmiszert otthonról?

Az elmúlt két év teljesen felforgatta és megváltoztatta a világot. Idáig is léteztek szolgáltatások, amik házhoz szállították az élelmiszert, de mostanában már sokkal szélesebb körben elérhetőek és mára már általánossá váltak. Népszerűsége nem csak szükségességében rejlik, hanem abban is, hogy biztonságos és időtakarékos megoldás. Népszerűsége miatt megnövekedtek az online szupermarketek száma is. Viszont a hirtelen megjelenő rengeteg online áruház miatt, sokszor nehéz megtalálni a legmegbízhatóbb boltot. A Teveszed oldala megbízható, és az árai is kedvezőek.

Mostantól alap-, és tartós élelmiszereket is megvásárolhatsz a Teveszed webáruházból, mint a tea, kávé, üdítő, ásványvíz és konzervek.

Mindenképp kényelmes lehetőséget biztosít, hiszen egy laptopon, vagy akár a telefonodon, pár perc alatt megrendelheted a számodra szükséges élelmiszereket, amiket aztán a futár házhoz visz, így elmarad a cipekedés, amivel időt spórolsz. Előre se kell megtervezned a bevásárlást, heti egyszer is elég kis időt szánni arra, hogy végig menj a hűtődönn, hogy mire van szükséged és már rögtön meg is rendelheted a szükséges termékeket. A széles választéknak köszönhetően, nem kelt attól tartani, hogy esetleg több helyről kell rendelned, vagy attól, hogy egy adott árucikk elfogy.

De ez csak akkor segíthet, ha könnyen eligazodsz az online felületen, mert egy nehezen átlátható webáruházban vásárolni lehet időigényesebb, mintha elmennél a boltba. Teveszed oldalán különféle alkategóriák és szűrők segítik a vásárlót abban, hogy egyszerűen és gyorsan vásárolhassanak. Ezenfelül mindig rendelkezésre áll a kereső is, ami segítségével néhány másodperc alatt megvan egy adott termék.

A környezetnek is segíthetsz azzal, ha online vásárolsz be. Mivel nyugodtan, az otthonod kényelméből vásárolsz, láthatod, hogy mire van szükséged, így elkerülöd a fölösleges ételek vásárlását, amik nagy része a kukában kötne ki.  Ráadásul az online vásárlás a pénztárcádat is jobban kíméli. Jelenleg ez a legátláthatóbb és legkézenfekvőbb módja a spórolásnak, amit a Teveszed akció még egyszerűbbé tesznek.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem