Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válasszunk natúr kozmetikumot?

Bolygónk időről időre egyre szennyezettebbé válik, mivel az emberek nem vigyáznak rá kellőképpen. Kemény vegyszerekkel szennyezik a légkört, ami a csapadékhullás folytán beleivódik a talajba is. Ezt sajnos az így termesztett növények és az ebből táplálkozó állatok húsa is megsínyli. A rossz levegő és nem megfelelő tápanyagok fogyasztása miatt, bőrünk ápolására még jobban oda kell figyelnünk. Ezért kozmetikai szereink megválasztásakor előnybe kell részesítenünk a natúr termékeket. Ebben nagy segítséget kaphatunk a Greenandclean cég Weboldaláról. Érdemes kipróbálni termékeiket, mint például a dezodorokat, arckrémeket, szappanokat...stb.

greenandclean_

Az emberek mindig előbbre vették a külső szépséget, ezért a szépségipar mindent bevet a mai napig is, hogy a növekvő versenypiac miatt, olyan szereket dobjon piacra, ami rövid időn belül, varázslatos megjelenést biztosítson a vásárlóknak. Sajnos a gyors eljárás miatt olyan olajok, vegyszerek felhasználását veszik előnybe, ami bőrünknek hosszú távon nem lesz előnyös, mivel kiszárítják a bőrt és hamarabb öregszik. A legtöbb ilyen „csodaszernek” mondott termék igényes csomagolással és magas színvonalú reklámokkal kerül piacra, elhitetve a célközönséggel, hogy nagyon hatásos.

Ahhoz, hogy jó döntést tudjunk hozni a megfelelő szerek vásárlásához, érdemes utána járnunk az összetételével kapcsolatban. Meg kell ismernünk közelebbről is a gyártó céget, hogy bizalmat tudjunk kialakítani feléjük. Érdemes beleolvasni Greenandclean webáruház blogjaiba is, melyeket legtöbbször elégedett vásárlók írnak.

naturkozmetikum

Mikor mondhatjuk azt, hogy egy termék NATÚR?

-nem tartalmaz szintetikus illat- és színezőanyagokat

-nem tartalmaz állati eredetű anyagot és nem is kísérleteznek rajtuk

-mellőzik a génmanipulált anyagok használatát

-újrahasznosítható csomagolóanyagokkal dolgoznak

-alapanyagaik főként organikus termesztésből származó növényi anyagokból készülnek, hidegen préselt növényi olajok felhasználásával

-a felelősségteljes gyártók megfelelő, érthető leírást adnak termékeikről a csomagolásokon, vagy akár online is

natur

       Vigyázzunk bőrünkre, megfelelő ápolószereink megválasztásával!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem