Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válassz Fiskars terméket?

A Fiskars márka történelme visszanyúlik egészen az 1600-as évekbe, a nyugati világrész egyik legrégebbinek mondható vállalata. Tőlük származik az első sárga műanyag nyelű olló is. Termékeik nagyon fejlett technológiával készülnek, szuper minőségű alapanyagokból. Építőipari, kertészeti és konyhai eszközökre szakosodott.

A cég olyan termékeket tervez, amelyekkel élvezetesebben tudjuk feladatainkat ellátni, legyen az konyhai, kerti, vagy akár a kreativitás munkaköre. Köztudott, hogy a különböző tevékenységek jobb közérzetet biztosítanak számunkra, de ehhez kellenek megfelelő eszközök is. A fiskarsshop.hu weboldalán nézelődve, nagyon sokféle Fiskars márkájú terméket találunk, amiből bőven válogathatunk. Minden részüket jól megtervezték, hogy öröm legyen az eszközökkel dolgozni. Az építéshez, szereléshez készített szerszámokat addig vizsgálták, amíg a legjobb kialakításukat el nem érték.

Fontos számukra, hogy ezek az eszközök a használója erejét erősítsék, és a testet érhető negatív hatásokat visszafogják. Ezek a termékek garantáltan segítenek nekünk abban, hogyha például épít, vagy falakat bont, a leghatékonyabban tudja munkáját elvégezni. Kemény munka áll a tervezéseik mögött, mely eszközök ezáltal igen tartósak és hatékonyan segítenek munkánkban. Fejlett ergonómiájuk van, azaz a test terhelését lecsökkentik.

Tesztjeik során, mindenképp a leendő használója áll a középpontban. Ollóik már igen kedveltek nagyon régóta. Tartós minőségükkel és csúcs vágási teljesítményükkel mondhatni, az első helyen állnak világszerte. Lenyűgöző választékával mindenki megtalálhatja a neki tetsző darabokat. Ma már mindenféle vágási feladathoz kínálnak ollókat. Legyen az varrási, irodai, konyhai, kerti vagy kézműves feladat, igen nagy a választék náluk. A konyha a lakás középpontja, itt találkozik a család a legtöbbet. Az itt használatos eszközöket az alapján gyártják le, hogy a felnőttől a gyermekig mindenki szívesen tevékenykedjen benne. Nagyon jó egy programnak is, ha együtt főzőcskézünk, amit szuper eszközökkel szívesebben teszünk meg. A megfelelő kés elengedhetetlen a munkálatokhoz, minden tevékenységhez kínálnak eszközt.

Hússzeletelés, zöldségpucolás, aprítás, filézés, bármi is legyen a kihívás, ezekkel az eszközökkel hatékonyabban látjuk el feladatainkat. A Fiskars cég a gyermekekre is nagy hangsúlyt fektet, ugyanis számukra is külön gyárt termékeket. Kutakodjunk hát a weboldalon és könnyítsük meg életünket egy-egy jól megválasztott Fiskars márkájú termékkel!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem