Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Még ragyogóbb ünnepek csillámtetoválásokkal! A gyerekek imádni fogják!

A Karácsony a szeretet ünnepe, amelyet az egész világon együtt ünnepelnek decemberben a családok. Ilyenkor kedves ajándékokkal lepik meg egymást az emberek, különösen a gyermekeket, hogy örömet szerezzenek nekik, varázslatossá tegyék az év legszebb ünnepét számukra. A Karácsonyt megelőző hetekben, sőt még az utolsó napokon is a szülőknek komoly fejtörést okozhat, hogy gyermekeiket, családtagjaikat milyen szuper ajándékokkal lepjék meg a szeretet ünnepén. A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása nem könnyű feladat. Advent időszakában célszerű egy listát írni, amiben összeírjuk az ajándék ötleteinket és hogy kinek szeretnénk ajándékokat vásárolni. Természetesen egy gyermeknek sokkal könnyebb karácsonyi ajándékot vásárolni, mint egy felnőttnek. A gyermekek még az ünnepek előtt jóval ejtenek el ajándék ötleteket, hogy milyen játékra vágynának, illetve a játékok nagy részét teljes örömmel fogadják. Elhangzott ötleteiket célszerű mindig észben tartanunk, ám ha most mégis gondban vagyunk a gyermek ajándékkal, akkor cikkünk most Neked szól. A tytoo.hu webshopjának segítségével hozunk most nektek egy nagyon szuper gyermek ajándékötletet még az idei Karácsonyra, amelynek egészen biztos hogy örülni fog, és remek szórakozási lehetőség lehet az ünnepek alatt a családok, különösen a gyermekek számára.

Mivel a játék a gyermek alapvető szórakoztató tevékenysége, ezért nem véletlen, hogy ez a legideálisabb karácsonyi ajándék számukra. A játéknak nagyon fontos szerepe van az érzelmi, értelmi szociális és kommunikációs képességek fejlesztésében. Maga a játéktevékenység egy tanulási folyamat, általa megismerik közvetlen környezetüket, és új ismereteket szerezhetnek. Az alapjátékokhoz hasonlóan a csillámtetoválások is fejlesztő hatással rendelkeznek, azonkívül, hogy nagyszerű szórakozási lehetőséget is biztosít számukra. A fejlesztő játékokhoz hasonlóan a csillámtetoválások épp úgy fejlesztő hatással rendelkeznek. Mivel a tetoválás elkészítése hosszabb ideig leköti figyelmüket, ezért nagyban fejleszti türelmüket, valamint koncentrációs képességüket is. A koncentrációs figyelem fejlesztésének a későbbi tanulási folyamatokban óriási szerepe van. A sablonok felhelyezése, a ragasztózás óriási figyelmet igényel, ezáltal fejlődik türelmük, kitartásuk, koncentrációs képességük. Továbbá jelentősen fejleszti kreativitásukat, esztétikai érzéküket is. A rengeteg minta, a színes ragasztók mind-mind nagyszerű lehetőségek arra, hogy bátran ki éljék kreativitásukat az alkotásban. Az eszközzel való dolgozás, jelen esetben a ragasztó használata a kézügyességet, finommotorika fejlesztésében játszik nagy szerepet. A ragasztó be kenése csillámporral nagyon finom kéz mozdulatokat igényel, ezért fejleszti jelentősen a kézügyességüket. A csillámporok színei által lehetőségünk nyílik arra, hogy a gyermekeknek könnyen megtanítsuk a színeket. 

Lepd meg gyermekedet egy szuper csillámtetoválás készlettel idén Karácsonykor, látogass el a tytoo.hu webshopjába és szerezd be még ma. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem