Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Magas hústartalmú, jó ár-érték arányú nedves kutyaeledelek, praktikus tréningfalatok

A kutyák egészségének megőrzése alapvetően fontos az állatbarát gazdák számára. Ebben kulcsszerepet játszik a kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag étrend, amelyben kiemelt helyet foglalnak el a természetes összetevőkből készült, magas hústartalmú eledelek is. Táplálkozásuk hosszú távon meghatározza egészségi állapotukat, erősíti immunrendszerüket és hozzájárul aktív, energikus életmódjukhoz is. Étrendjük összállításakor az egyik legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni, a magas hústartalom. Cikkünkben a zooplanet.hu webshopjának segítségével szeretnénk bemutatni nektek nagyszerű, magas hústartalmú, nedves egészséges kutyaeledeleket. Tartsatok velünk!

A kutya szervezete, mint a ragadozóké, a magas fehérjetartalomra van berendezve. A fehérjék nem csupán az izmok építőkövei, de számos biológiai folyamatban is részt vesznek, így a belső szervek működését is segítik. A magas hústartalom ezen felül garantálja a hosszan tartó teltségérzetet is, így nem csupán az anyagcserét segíti, de a túlsúly kialakulását is megelőzheti. Az ásványi anyagok és vitaminok is szintén elengedhetetlenek a négylábúak egészségéhez. Elősegítik az immunrendszer megfelelő működését, támogatják a csontok és fogak egészségét, valamint javítják a szőrzet és bőr állapotát. A minőségi, természetes összetevőkből készült nedves kutyaeledelek ezért tartalmaznak bőséges mennyiségű vitamint és ásványi anyagot. A magas hústartalom nem csak a kutya erős izomzatának fenntartását segíti elő, természetesen hozzájárul az egészséges bőr és szőrzet, valamint a megfelelő emésztés kialakulásához is. A húsban található fehérje alapvető az aminosavak számára, amelyek a kutya testének számos funkciójában vesznek részt. Különböző vitaminokat tartalmazó étrendkiegészítő készítményekkel pozitívan támogathatjuk immunrendszerüket. Ezzel segítjük őket a hosszabb élettartam elérésében, és az egészségük megőrzésében, rendszeres kúra szerű használatuk által.

Napjainkban egyre több gazdi fordul hypoallergén eledelek felé is, mivel egyre több az allergiában szenvedő kis állat . Ezeknek a termékeknek az előállítása során nagy gondot fordítanak arra, hogy olyan összetevőket használjanak, amelyek minimálisra csökkentik az allergiás reakciót kiváltó anyagok jelenlétét. Ilyenek lehetnek például a gabonamentes receptúrák, amelyekben a gabonafélék helyett más, könnyebben emészthető szénhidrátforrásokat alkalmaznak. A hypoallergén nedves kutyaeledel további előnye, hogy gyakran tartalmazza az ásványi anyagokat és vitaminokat, amelyek elengedhetetlenek a kutya egészségéhez. Ezek a tápanyagok segítik a csontok és fogak erősítését, támogatják a létfontosságú szervek működését, és elősegítik az immunrendszer megfelelő működését. A hypoallergén nedves kutyaeledel, amely magas hústartalmú és fehérjetartalmú, kiváló választás lehet a kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében, kiegészítésként. 

Összefoglalva: a magas hústartalmú, természetes összetevőkből készült eledelekkel, és jutalomfalatokkal nem csupán a kutyák egészségét védjük, hanem pozitívan befolyásoljuk a kutya jóllétét és boldogságát is. Mindezek mellett pedig nekünk gazdiknak is megkönnyítik az életünket: ha tudjuk, hogy kutyánk tápláléka minden szükséges tápanyagot tartalmaz, akkor nyugodtan hagyhatjuk őt felfedezni a világot, miközben ők is élvezhetik a közös játékot és kalandokat. Látogass el a zooplanet.hu webshopjába, ahol minden szükséges minőségi táplálékot és minden alapvető kiegészítőt, felszerelést megtalálsz kutyusod számára. Biztosíts számára igazi jólétet, hogy hosszú éveken át bearanyozza életedet. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem