Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Körkivágás otthon? Ezekre lesz szükséged hozzá

Ha Te is azon emberek közé tartozol, akik örömüket lelik az otthoni barkácsolásban, vagy szeretik saját kezűleg fejlesztgetni otthonukat akkor ez a cikk most Neked szól! Cikkünkben a Burkolat színező webshopjának segítségével összegyűjtöttünk számodra, különböző barkácsolási technikákat amelyek segítségével könnyen tudod fejleszteni otthonodat, elvégezni a burkolási műveleteket.

burkolatszintezo kutya

Ha otthonodban csempézésről, vagy más felújító munkálatokról van szó, mindenképpen érdemes beszerezni jó minőségű szerszámokat, eszközöket, amik lehetővé teszik a precíz munkavégzést. A gyémánt szerszámok segítségével könnyen lehet lyukakat fúrni, felületeket csiszolni, még anyagokat is vágni velük. Cikkünkben a TLS Burkolatszintező webáruház segítségével összegyűjtöttük, hogy milyen eszközökre is lesz szükséged ahhoz, hogy az otthoni felújítási műveletek eredményesek legyenek. 

Körkivágó használata

A burkolási műveletek nagyon összetett feladatok. Az elsődleges eszköz amire szükséged lehet nem más, mint a körkivágó, vagy más néven lyukfúró. Az internet világában nagyon sok kombinációja van még: csempe körkivágó, csempe lyukfúró, gyémánt körkivágó, gyémánt lyukfúró, gyémánt csempe körkivágó.

A gyémánt lyuk fúrókat általában száraz, vizes környezetben bátran használhatjuk, kerámia, csempe, gres lap, gránit, márvány, kő, beton felületeken egyaránt. Azok a fúrók, amiket csak vizes felületen lehet használni, képtelen ellátni a feladatát a száraz felületeken. Az eszközök folyamatos hűtésének eredményeként, megakadályozza azt, hogy az eszköz nagyon gyorsan kopjon el. Bármilyen típust, méretet választunk egészen biztos, hogy gyors, precíz végeredményt érünk el.

A burkolási műveletek által a fürdőben, konyhában nem csak hogy stílusossá varázsolható a helyiség, hanem megvédik a felületeket a gyors kopástól a burkolatok. A szobákban elsődlegesen melegburkolatot, míg a fürdőben, konyhában, teraszon hidegburkolatot alkalmazunk. Ezek az eszközök az utóbbi burkolási műveletekben nyújtanak számunkra óriási segítséget.

Bármilyen burkolási műveletekről is legyen szó, bármikor előfordulhat olyan eset, hogy bevágást kell végezni ahhoz hogy az anyagok illeszkedése, fedése maximálisan pontos legyen. Ilyen esetekben a vágók kiváló segítséget nyújtanak, akár teljes vágási műveletek esetében. Egyenletlen, kopott felületek esetében elég nehézkes feladat eltávolítani a bevonatokat. A maró, csiszoló tárcsáknak köszönhetően ezeknek a műveleteknek az elvégzése sem okoz problémát. Ezek a jó minőségű eszközök stabilak, bátran lehet velük beton falakat, falakat alakítani.

burkolatszintezo csempevagas

Csempe vágás

A burkolási műveletek folyamatainál, amikor a csempe kiválasztásán, megvételén is túl vagyunk akkor elérkezik a összeillesztés folyamata. A csempéket különböző, formára, méretekre kell vágni, ahhoz hogy az elemek remekül passzoljanak egymáshoz a szűkebb terekben, sarkokban. Hogyan is lehetséges ez? Az első lépés, ahhoz, hogy szakmailag járjunk el, figyelembe kell venni a burkolólap anyagát, szerkezetét. A gres kerámia lapok, valamint a kőporcelán lapok rendkívül kemények, és ellenálló anyagból készültek.

A kézi csempevágókat, kerámia burkoló lapok vágására használják elsődlegesen. A csempe felületén, húz/megkarcol egy vonalat, majd letöri a szabályos elemet. A burkolólapok azonban nem mindig a kívánt ponton törnek. Ezért ez a csempevágó gyorsan eléri a határait, különösen akkor ha a lapoknak egy kis sarkát kell csak levágni.

Gyémánt vágók lesznek a legjobb barátai a hatékony csempevágásnak. Ugyanis a gyémánt keménysége minden más anyagnál nagyobb, így a gyémánt vágótárcsák nem csak a kemény kő vágására alkalmasak, hanem a gres kerámia, kőporcelán burkolólapok vágására is. Ezeknél a szerszámoknál acél tárcsára rögzítenek gyémánt szegmenseket, amik jó vágási hatást eredményeznek. Különösen a zárt, sima élű gyémánt vágótárcsák alkalmasak, amelyek finom és tiszta vágásokat eredményeznek. Azok az elemek, amik a csempevágóknak gondot okoznak, a gyémánt vágó esetében eredményes művelet lesz.

Amennyiben lakásodban, házadban burkolási műveletek fognak történni, vagy már éppen zajlanak a műveletek. Akkor látogass el a burkolatszinezo.hu webshopjában, ahol a műveletek elvégzéséhez minden szükséges eszközt megtalálsz.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem