Készülj a téli autózásra ezzel a 4 dologgal!

A hideg idő megérkeztével nem csak szervezetünket kell felkészítenünk a téli viszontagságokra, hanem autónkat is, hogy a lehető legbiztonságosabban tudjuk le a téli hónapokat.

A FilterShop segítségével összeszedtünk 4 dolgot, amellyel könnyedén felkészítheted autódat a év leghidegebb időszakára!

 

1. Fagyálló

 

 

Természetesen listánkat a legalapvetőbb kiegészítővel, a fagyállóval kezdjük, amely fontossága már-már a téligumiéval vetekszik. A fagyálló nem csak abban segít, hogy a szélvédőre fagyó párát feloldja, de hatékonyan tisztítja is az üvegeket, így biztosítva a megfelelő kilátási viszonyokat. E mellett az időben kicserélt folyadék megvédi a szélvédőmosó folyadék rendszerét a megfagyástól, így spórolva meg nekünk egy körülményes és költséges javítást.

Figyeljük a kiválasztáskor arra, hogy előre kikevert vagy koncentrált típust választunk!

 

2. Utastér tálca, gumiszőnyeg

 

 

Nincs is annál rosszabb, mint a latyakos és havas cipőnkkel rálépni a tiszta és szép kárpitszőnyegre beszálláskor ezzel teljesen összekoszolva kedvenc autós szőnyegünket. Szerencsére a megoldásért nem kell tízezreket költenünk, hiszen egy jó minőségű gumiszőnyeg garnitúrával könnyedén helyettesíthetjük szőnyegeinket a rossz idő megérkeztével.

Válasszunk méretben megfelelő, csúszásmentes típust, amely könnyű takaríthatósága és stabilitása miatt tökéletes társ lesz a téli hónapokban.

 

3. Izzók

 

 

Az izzók ellenőrzése amúgy is rutinfolyamat kell, hogy legyen minden autósnál, ami hatványozottan igaz kell, hogy legyen a téli hónapokban, hiszen ilyenkor akár nappal is lehetnek olyan rossz látási viszonyok, ahol kulcsfontosságú a megfelelő láthatóság.

Szánjunk egy kis időt arra, hogy minden égőből a legmegfelelőbbet választjuk ki, így eleget téve a látni és látva lenni szabálynak. Okos dolog továbbá, ha az alap égőkből tartunk pár darabot csomagtartónkban, így könnyedén reagálhatunk egy kiégésre.

 

4. Ablaktörlő lapátok

 

 

Ki gondolná, hogy a tavaszi és nyári esők mellett a téli időszakban vannak leginkább terhelés alatt autónk ablaktörlő lapátjai?! Pedig az igazság az, hogy a téli hónapokban vannak kitéve a legviszontagságosabb körülményeknek, hiszen egyszerre kell megkűzdeni a faggyal, a hóval és az anyagmerevséggel.

Ellenőrizzük az első fagyiok megérkeztével, hogy ablaktörlő lapátjaink jó állapotban vannak e, esetleg valamelyik igényel e cserét. Fontos, hogy a gumiréteg sértetlen és jól illeszkedő legyen, hiszen elég kellemetlen dolog tud lenni az, ha intenzív havazásban vezetve adja fel a szolgálatot valamelyik lapát, ezzel megszűntetve a megfelelő kilátási viszonyokat.

 

Ellenőrizd le Te is az előbb említett 4 dolgot és ha hiányát érzed valamelyiknek keresd fel bizalommal a FilterShop webáruházát, ahol mindent megtalálsz egy helyen!

 

Ha pedig olvasnál még hasonló cikkeket, akkor ajánljuk az OP Story blog oldalát!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem