Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válasszunk megfelelő kanapét?

A kanapé  elsősorban nappalink legfontosabb berendezési tárgya, hiszen ez az a hely, ahol kikapcsolódhatunk, összeülhet a család, barátok egy jó kis beszélgetésre, de gyermekeink szobájában is előnyös lehet. Vásárlásánál, kiválasztásánál fontos több szempontot is figyelembe venni.  Ha eldöntöttük milyenre is lenne szükségünk, segítséget kapunk a mindigbutor.hu weboldalán vásárlásunkhoz. Nagyon sokféle darab közül válogathatunk, mindenki megtalálja a neki tetsző darabot.

Elsősorban a méret nagyon fontos, amit pontosan kell lemérni. Sokan estek már bele abba a csapdába, hogy a kiválasztott termék nem fért el. Érdemes az ágy körül hagyni némi helyet is, hogy körülötte tudjunk közlekedni. Aztán ami igazán nem maradhat el, az az ajtó, és lépcsőfeljárók feltérképezése, mert valahogy be kell vinni majd a helyére a butordarabot. Nagyon bosszus perceket okozhatunk magunknak, ha erre nem figyelünk kellő képpen oda. Ha megtaláltuk  a megfelelő helyet és méretben is tudunk gondolkodni, meg kell terveznünk milyen formájú mutatna a legjobban. Ami mostanság nagyon menő, az L alakú és az Ú alakú kanapék. Itt a család nagysága és az életvitel átgondolása nagyon szükségszerű lehet. Ha például nagyobb összejöveteleket szoktunk rendezni, nyílván egy nagyobb férőhelyes darabbal kell számolnunk, hiszen valahol kényelembe kell helyeznünk vendégeinket. 

Érdemes a forma kiválasztásánál azt is nagyon figyelembe venni, hogy tárolás szempontjából is melyik megoldás lenne előnyös számunkra. Az Ú alakú általában kettő rekeszes férőhelyet biztosít. A sarokkanapékról peddig érdemes tudni, jobbos- balos kivitelben is választhatóak, tehát úgy szereljük össze, ahogy a helyünk adja. Aztán van fix és kihúzható kanapé is. A fix kisebb helyet igényel, mint kihúzható társa. 

A kihúzható kanapék akkor jönnek szóba általában, amikor több alvó férőhelyre van szükségünk. Ma már vannak nagyon jó minőségüek ezekből a fajtákból, mert fontos, hogy masszív legyen a mindennapi alváshoz. Ma már több funkciós kanapék ia kaphatóak a kényelmünket szolgálva, mint például az állítható üllésmélység, fej-, vagy háttámla. Sok esetben vásárláskor mi dönthetünk, milyen anyagból és színből szeretnénk a kárpítot. Választható bőr, ekobőr, szövet és zsenília a kárpitozáshoz. A partnercégünk oldalán rengeteg színből, formából, méretből tudunk választani. Nézelődjünk hát bátran, nagyon szép modelleket találunk. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem