Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan válasszunk láncfűrészt?

A mai árak miatt, sokan úgy gondolják kicsit visszafoghatják kiadásaikat, ha fával oldják meg a fűtésüket. Ha ez mellett döntenek, érdemes átgondolni, milyen láncfűrészt válasszanak, főleg ha maguk darabolják a rönköket, ágakat. Mindenkinek más fajta áll kézre, ebben a választásban nagy segítséget nyújt a gardenpont.hu weboldala. 

Először is egy pár dolgot mérlegelni kell ahhoz, hogy jó döntést hozzanak a megválasztásában. A weboldalon a Husgvarna márka közül, mindenféle munkára kapunk ajánlatot. Át kell gondolni, hogy mennyi és mekkora méretű fát szeretnénk darabolni, illetve a kényelem és a munkára fordított időt is érdemes figyelembe venni. A fa átmérője nagyban meghatározza, mekkora teljesítményü gépre lenne szükségünk, mert például egy vékonyabb ághoz az egyszerűbb modell is megfelel. Ez miatt a döntés miatt, azt is mérlegelnünk kell, mekkora adagot fogunk feldolgozni, hiszen ha nagyobb mennyiségről van szó, nyílvánvaló, erősebb, masszívabb típus ajánlatos.

Ha csak vékonyabb, kisebb ágakat szeretnénk feldarabolni, válasszuk a Husgvarna 120 Mark II típust, ami inkább otthoni barkács vagy  kerti  munkákhoz felel meg. Ha olyan gépet keresünk, ami árban az alacsonyabb kategóriába sorolható, akár választhatjuk ágdarabolására a Husgvarna 130 fajtát. Ez utóbbihoz nagyon hasonlít a 135-ös típus, ami kicsit magasabb árkategória, de ezért cserébe mégis erősebb gépet foghatunk kézbe. 

A kicsit nagyobb darabokhoz, mint a rönkökhöz, a Husgvarna 435 Mark II ajánlatos, ami már erősebb láncozatú előző társainál, ezért komolyabb feladatokban is nagy segítséget nyújthat. Igen strapabíró, ezért az otthoni tűzifa darabolásához jól használható.  A 445 II változat peddig, egy profi modellnek számító, szinte mindennel megbirkózik. Az 543 XP kicsike, de igen erős gépezet. Ennek még erősebb modellje az 545 Mark II, amely kicsit már erősebb az előzőnél, de teljesítményéhez képest könnyebb, láncsebessége peddig masszívabb. Mivel könnyebb használni mérete miatt, ügyesebben lehet mozgatni. Ez utóbbi nagyon erős változata az 550 XP, mely már mindennel elbír. Sokkal nagyobb a teljesítménye és turbó láncsebessége van az előzőkhöz képest. Ha peddig kimondottan hatalmas rönköket szeretnénk aprítani otthonunkban, érdemes a nagyon profi, erős termékek közül válogatni, ilyen a 365  és 372 XP modell. Ezek a régebbi gépezetek, kicsit felturbózva, de ugyan olyan szuperek kicsi változtatásokban, mint a többi, újfajta társaik. Ezenkívül további modellek is megtalálhatók az oldalon.  A weboldalon tehát igen sok modell közül válogathatunk, mindenki megtalálhatja a saját kezére valót!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem