Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan válasszuk ki a megfelelő LED szalagot?

LED szalag kiválasztásakor különböző szempontokat kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy megfelelő hatást érjünk vele el. Hideg, meleg, illetve napfény színekben is választható, különböző méretekben. Cikkemmel segítséget szeretnék adni, mi alapján kell döntést hoznunk. Partnercégünknél, a vilagitascenter.hu weboldalán érdemes körül nézni, ahol nemcsak LED szalagot, de egyébb kiegészítőket is találunk hozzá. Ilyen a mellé használatos vezérlő, alumimium profilok és egyébb tartozékok. Aki nagyon szeretné, szettben is talál megfelelő árut a honlapon. 

Először is fontos átgondolnunk, milyen célra szeretnénk hasznosítani a LED szalagot. Ez lehet életvitelszerű megvilágítása otthonunknak, irodánknak, vagy éppen a fővilágítás kisebb kiegészítője, estleg csak hangulatfényként használnánk. Ezek fontos mércék, hiszen ha ezt jól átgondoltuk, könnyebb lesz kiválasztani a színhőmérsékletet és a fényerőt. Ahhoz, hogy élettartama nagy legyen, érdemes egy alusínbe fektetni a szalagot, mert így folyamatosan hűtés alatt lesznek a chipek, melyek a fényerőt szabályozzák. A fény erejét feltüntetik a csomagolásokon. A színhőmérséklete jelenti a színt, ami választható hideg-meleg-napfény változatban. Különböző helységekre más-más szín javasolt, mellyel elérhetjük a kívánt hatást. Például a boltokba a hideg fehéret hasznosítják figyelemfelkeltésként. Irodákban a napfényfehér segíti munkánkat, míg hangulatunkhoz a melegebb színek használata javasolt. 

LED szalagok számos változatban kaphatók. Megkülönböztetünk kültéri, illetve beltéri led szalagokat, ezen belül pedig létezik egyszínű, CCT, RGB, RGBW, RGB+CCT típus is. Az utobbi nagyon szép, tiszta színt ad, amivel elérhetjük az erősebb fehér megvilágítást is. Létezik vízálló típusa is, melyeket kinti, vagy benti, mondjuk fűrdőszobai használatra alkalmazhatunk. Ha nem is éri közvetlenül víz, azért a párásodással is számoljunk. Az biztos, hogy egy igazán jó találmány, hiszen környezetünket és ezzel együtt hangulatunkat is feldobja. Széppé varázsolhatja otthonunkat, irodánkat, így jóbb közérzetet biztosítva számunkra. Varázslatos világot teremthetünk használatával magunk köré, hiszen mindenki ismeri a színek hatásait szervezetünkre.

Szerezzd be te is a Neked legmegfelelőbbet és élvezd a hatását mindenütt! 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem