Ezekkel az eszközökkel a lapszintezés gyerekjáték

A lapszintezők megjelenése igazi megváltást jelentett, hiszen elképesztően megkönnyíti a burkoló munkát. Használatuk ráadásul nem is bonyolult, mégis egyértelműen szembeötlő különbséget eredményez. A választék igen nagy, így elsőre talán elveszve érezhetjük magunkat, azonban nemsokára még a kezdők is könnyedén meg fogják találni a nekik megfelelő terméket.

A burkolatszintezo.hu segítségével el is hoztuk a neked való lapszintező rendszert, a dolgod csupán annyi, hogy elolvasd a cikket, és rájöjj, megfelelő eszközökkel semmi sem lehetetlen.

burkolatszintezo_csempe

Miért is érdemes őket alkalmazni?

A piac az idők során rengeteget változott, így nagyobb, precízebb munkát igénylő burkolatok jelentek meg. Ezeket lapszintezők nélkül szinte lehetetlen lenne szimmetrikusan, egyenesen elhelyezni, anélkül, hogy elmozduljanak. A hibáink elkövetése során pénzt is veszítünk, így összességében még az ilyen esetekben elbukott összeget is megspóroljuk, ha beszerzünk egy számunkra megfelelő rendszert. Fontos azonban, hogy megvásárolt eszközeink megfelelő forrásból érkezzenek, hiszen senki sem szeretné, ha a silány minőség útját állná a jó munka elvégzésében.

burkolatszintezo_lapszintezes

A legegyszerűbb konstrukció

A kis-ékes lapszintezők kategóriájába tartozó TLS BASIC, mint költségben, mint kezelhetőségben kedvező választás lehet. Nagy-ékes társaiktól csupán méret és költség tekintetében térnek el, átlagosan 60%-kal olcsóbbak, és mivel kompaktabbak, így kis helyen is könnyedén elférnek. A két rendszer egymással nem kompatibilis, így előre meg kell fontolnunk melyikre is lesz valójában szükségünk.

burkolatszintezo_eszkozok

Lapszintező rendszerek használata

Maguk a rendszerek 3 fő részből állnak: a talplemez kerül be a burkolólapok alá, amin megtalálható egy fülrész. Ebbe a fülrészbe kell behelyezni az éket, mely aztán fogóval kerül beszorításra. Végső lépésként az eltávolítás során elválik a fül a talplemeztől, ezután az ék újból felhasználható lesz. Annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű eszközt vásároljunk, hasznunkra lesz ez az anyagszükségletet számoló táblázat, ami segít pénztárcánk idomait megőrizni.

Aki amellett dönt, hogy magának szeretné elvégezni a burkoló munkát, most már tudja, melyik lesz a neki megfelelő termék, amelyet partnerünktől gyorsan, megbízható helyről be is tud szerezni. Miután megcsodáltad a munkádat, garantált lesz az elégedettség, hiszen köszönhetően a lapszintező rendszereddel végzett burkolásodnak, igazi szakembernek érezheted magadat.

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.