Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ez történik az agyunkkal ha egy jó könyvet olvasunk.

Biztosan egyet értesz velem, hogy az igazi önfejlesztésben egy izgalmas könyv olvasása nagyban hozzá segíthet bennünket. Mindenkit más dolgok hoznak lázba, de a számunkra megfelelő könyv igazi kincs lehet. Partnercégünk, a konyvwebaruhaz.hu oldalán mindenki megtalálhatja a neki megfelelő olvasmányt, mellyel kikapcsolódhat. Sikeres nagy üzletemberek is tudják és elismerik, a mindennapi olvasás egy elmebomba fejlesztő számunkra.

Jó tudni azt, hogy a könyvek által intellektuálisabbak, tájékozottabbak lehetünk. Az olvasás fejleszti bennünk az empátiát és általa nől a szókincsünk is. Könnyebben tudunk kapcsolatokat kialakítani másokkal, hiszen jobban tudunk beszélgetni, kommunikálni az emberekkel. Mivel neurológiailag hat ránk az olvasott történet, erősíti az értelmi szintünket is, mondhatni okosodunk általa. Ha bele gondolunk, a kisgyermekeinknek is azért olvasunk, mert tudjuk, hogy fejlesszük az értelmi képességeiket, szókincsüket és beleérző képességeiket is.  

Olvasás során nől bennünk  a szereplők körébe való azonosulás. Az agyunk a karakterek érzéseit és tetteit úgymond egy tükörképként vetití vissza, tehát ez azt jelenti, olyan szinten bele tudjuk élni magunkat az olvasott személyek képébe, mintha velünk történnének a könyvben megírt események. A weboldalon a gasztromóniától kezdve, a horror, gyermeknevelés, ifjuságikönyvek, gyermekkönyvek, irodalom, vagy éppen a krimi és még bőven sorolhatnánk, megtalálható. Mindenki megtalálja a számára igazán izgalmas, lehengerlő példányt. 

Az igazi célunk olvasás által a növekedés elmében és érzelmekben. Azért olvasunk , hogy kitudjunk kapcsolódni a hétköznapok pőrgéséből és egyben fejlesztjük is magunkat a világra. Néha mikor lehangolódom a problémák által, igazi kincs lehet egy jó kis történet, mely elfordítja a gondolataimat. Este az elalvás előtti olvasás megnyugtatja az idegeket és segíthet abban, hogy könnyebben alvásba szenderüljünk, illetve reggel frissen, feltöltődve ébredhessünk egy új napra.

Egy jó könyvvel  az ajándékozásnál sem lépünk félre, de ha nem tudunk esetleg eligazodni milyen fajta stílust keressünk, van lehetőség ajándékutalványokra is. A legtöbb ember szeret olvasni, mert tudja, hogy nagyon hasznos időtöltés lehet mindenki számára. Ma már a könyvesboltokban is lehetőség van arra, hogy bele-bele olvassunk egy-két kötetbe. Érdekes az online elterjedt lehetősége is, de vizsgálatok kimutatták, jobban hat ránk, ha kézben tartjuk a lapokat. Tehát nagyon érdemes időnként betérni egy üzletbe és választani valami éppen lelkünknek szóló olvasmányt. Lepjük hát meg önmagunkat is ezzel az igazi kincsnek számító kikapcsolódási lehetőséggel!

 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem