Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ékszerek személyre szabhatósága a Balcano webáruházban

Az ékszerek a személyes stílus és ízlés megnyilvánításának eszközei; a különlegességük azonban nem csupán a viselőjük egyediségét tükrözi, hanem a kiválasztásuk mögött rejlő élményt is.  Az ékszerek többek között arra szolgálnak, hogy odavonzanak, személyessé tegyék az öltözetünk, és kiegészítsék az egyéniségünket. A Balcano webáruház ezt érti a legjobban, és lehetőséget kínál arra, hogy ásvány karkötőinket egyedivé és személyre szabottá tegyük. Cikkünkben a balcano.hu webshopjának együttműködésével hoztunk nektek nagyszerű egyedi ékszer ötleteket.

Az ásvány karkötők, amelyek természetes erővel bírnak, már önmagukban is csodálatos ékszerek. De mi van akkor, ha azt szeretnénk, hogy igazán tükrözzék személyiségünket? A Balcano webáruházban ez lehetséges. A Személyre szabhatóság lehetősége a Balcanonál azt jelenti, hogy mindenki saját maga tervezheti meg ásvány karkötőjét, választhatja ki az ásványgyöngyöket, a charmokat sőt még a színeket is. Az ásványgyöngyök választéka hatalmas: mindenki megtalálja benne azt a követ, amely leginkább tükrözi az egyéniségét vagy amelyet szeretne viselni. Akár a gyógyító hatásuk miatt választjuk őket, akár csak mert gyönyörűek, az ásványgyöngyökkel biztosan nem lőhetünk mellé. Az ásványok nem csak a természet adta szépségükről híresek, hanem energiáikról, hatásaikról is. Mindegyik különböző, mindegyik más és más. Aztán ott vannak a charmként funkcionáló medálok, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod karkötődet. Lehet az egy állat, egy motívum, vagy akár egy kezdeti betű - lényeg, hogy jelentése legyen számodra. Ezekkel az apró díszítőelemekkel tehetjük igazán egyedivé és különlegessé karkötőnket. Mindegyik charm valamilyen jelkép, amely szintén hozzátehet az ékszer egyediségéhez és személyességéhez.

A webshopon található ásvány ékszerek rendkívül kedveltek az ásványok gyógyító hatásáért, valamint változatos, ízléses szín kombinációi miatt. Test csakra pontjainkhoz különböző ásványok passzolnak, amelyek nagy része elérhető számodra a webshopon. Különösen egyedivé lehet varázsolni az elkészült ékszereket medálokkal is, másnéven charmokkal, ami megegyezik stílusoddal, ízlés világoddal. Mindegyik charm valamilyen jelkép, amely szintén hozzátehet az ékszer egyediségéhez és személyességéhez. Karkötők férfiak-és nők számára egyaránt elérhető, amelyeket ezekkel a változatos charmokkal tudtok megbolondítani. A BALCANO drágakő gyöngyökből készült karkötők anyagáról a legtöbb esetben eredetiségi tanúsítvány is készült, így biztos lehetsz benne, hogy valódi az ásvány, tehát a karkötők ásvány használatával készültek. A kiegészítők allergiamentesek, nemesacélból vagy rézből készülnek, így biztosan nem fognak kellemetlen allergiás reakciókat okozni érzékeny bőrű viselőknél sem. A modellek közt néhány egzotikus fa és üveg is megtalálható. Az összeállításhoz rendkívül erős, elasztikus, kóreai zsinórt használnak, amely szakadásbiztos, amit minden esetben ellenőriznek is, így nem kell attól tartani, hogy kedvenc karkötőd könnyen elszakad. Az ásványok közt szinte minden ismertebb típus megtalálható a rendkívül széles modell és méret választékban. Ilyen például a macskaszem, karneol, türkíz, achát rózskvarc, ametiszt, jáde (jade), a fehér jáde és sok más, de még jóval értékesebb drágakövek is előfordulnak, mint például a zafír meg a rubin természetesen. A személyre szabhatóság lehetősége ternészetesen itt nem áll meg. Miután kiválasztottuk az ásványgyöngyöket és a charmokat, még a színt is megválaszthatjuk. Így biztosak lehetünk benne, hogy az ékszerünk tökéletesen illeszkedik a stílusunkhoz és az öltözékünkhöz. Ám nem csak karkötőt rendelhetünk, hanem nyakláncok összerakását is vállalják, ehhez nincs is másra szükség mint egy alapos egyeztetésre, különösen a méretekkel kapcsolatosan. 

Az interaktív karkötő összeállító alkalmazással megtervezheted az egyedi karkötőd, amihez több száz drágakő (és néhány egyéb anyagból készült gyöngy) közül válogathatsz, sőt charmokkal is díszítheted, amelyek közül sokat gravírozni is tudunk, hogy az ékszert valóban egyedivé és különlegessé varázsold. Így könnyen készíthetők akár páros termékek is. Az információs menüben még videón is bemutatjuk hogyan tudod összerakni saját magad. A megrendelés leadása után a szállítási idő egy munkanap és ráadásul ingyenes.

A Személyre szabott design azonban nem csak az öltözetünkhöz illeszkedik, hanem hozzá is tesz. Egyedi karkötőink ugyanis kiemelik az egyéniségünket, megmutatják stílusunkat, és még az önbizalmunkat is növelik.

Az ékszerek tehát nem csupán dísztárgyak. Sokkal többek annál: kifejezik, kik vagyunk, mit képviselünk. Éppen ezért érdemes olyan ékszert választani, amely valóban hozzánk illik. A Balcano webáruház ebben segít: itt mindenki megtalálja az igazán saját, személyre szabott ékszerét. Látogass el a balcano.hu webshopjába és tervezd meg a tökéletes karkötőt családod és saját magad számára, akár tökéletes ajándék lehetőségként. 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem