Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Az 5 legnépszerűbb napszemüveg

Végre itt a nyár, így egyre több időt töltünk kint a ragyogó napsütéses időben. Ilyenkor mindenki előveszi napszemüvegét, még azok is, akik alapvetően semmilyen kiegészítőt sem szoktak viselni. A Napból érkező káros sugarak nem csak az emberek bőrére veszélyes, hanem szemére is. Egy jó minőségű napszemüveg jóval több, mint egy divatos kiegészítő, fő funkciója tehát a védelem. Természetesen a divat miatt is szívesen hordják az emberek. Csinos nyári ruhák viselésénél, akár a tengerparton/strandon is remek kiegészítő lehet.

 velekey mosoly

Vásárláskor az ember tanácstalan lehet, ugyanis rengeteg féle szemüveg márka, típus jön vele szembe, választásnál ez kicsit megnehezítheti a dolgát.

Mi alapján válasszunk szemüveg típust?

Kiválasztásnál az elsődleges, amit figyelembe kell venni az az arcforma. Fontos olyan keretet választani, ami illik az arc formájához, és kiemeli az előnyös adottságokat az arcon. 

Szögletes arcforma esetében, remek választás lehet egy ovális, kerek napszemüveg, mivel ennél az arctípusnál a homlok hangsúlyos, az arccsont pedig magasabb, így ezekkel a típusú napszemüvegekkel szuper összhatás érhető el. 

Kerek arcforma esetében nagyon hangsúlyos maga az arc, és a kerek áll. Ehhez az arctípushoz olyan napszemüveg illik, ami ki emeli a szemkörnyéki részeket, ezáltal vékonyabbnak tűnik maga az arc. Ilyen típusú szemüvegek lehetnek a szögletes, vékony szemüvegkeret

Egy hosszúkás arcformához remek választás lehet a kerek, ovális forma szintén. Akár egy keret nélküli szemüveg is nagyszerűen illik hozzá. Ezek a nagyobb, karakteresebb szemüvegek rövidítik az arcot, nagyszerű összhatást eredményeznek. 

A napszemüveg kiválasztását nem csak az arc típusok, illetve a szemüvegnek a típusa határozza meg. Vásárláskor rengeteg márka típus is jöhet veled szembe, prémium kategóriás, és olcsó árkategóriás egyaránt. 

Egy márkás, prémium kategóriás napszemüveg lehet, hogy árban kicsit több, mint egy sima egyszerű olcsó szemüveg, DE megéri beruházni rá. Minőségileg teljes védelmet nyújt az UV káros hatásaival szemben, arról nem beszélve, hogy sokkal több funkcióval rendelkezik. Ezek a napszemüvegek kiváló minőségű anyagokból készülnek, tartósak, hosszabb ideig lehet kedvenc kiegészítőd egyike. Viselése mindig megkülönbözteti az egyént a tömegben. A híres márkáknak a kifejlesztői mindig arra törekedtek, hogy ezek a szemüvegek az esztétikai hatás mellett, feltűnőek legyenek. 

A Velekey-Ékszervilág webshopjának segítségével most kiderítjük cikkünkben, hogy melyek azok a napszemüveg márkák, amik a legnépszerűbbek a férfiak és nők körében. 

Lássuk hát az 5 legnépszerűbb napszemüveg márkát Magyarországon, amik minőségi darabok és megfizethető áron beszerezhetőek.

velekey pár

Police napszemüveg

A police napszemüvegek a legkedveltebb a vásárlók körében. 

Ezt a márka típust Olaszországban alapították 1938-ban. Kezdetektől nagy szenzációt okozott az emberek életében, nagy elégedettséget eredményezett férfiak-nők körében együtt. S eredményez napjainkban is, ugyanis a gyártók célja, hogy minden szezonban vonzó, karakteres darabokat kínáljon vásárlói számára. Ezek a darabok nemcsak feltűnőek, figyelemfelkeltők, de viselésével bátran ki lehet hangsúlyozni a bátor, elszánt, magabiztos személyiséget. 

velekey police

Oakley 

Ezt a céget Amerikában alapította 1975-ben James Jannard, aki motorkerékpár versenyző is volt. A semmiből, egyik pillanatról hozta létre ezt az ikonikus márkát, ami napjainkra nagyon híres, felkapott márka lett. Szemüveg lencséjét sportteljesítmények javításáért fejlesztette ki. Ezek a főleg sportolók számára készített lencsék teljesen védik a szemeket, arcot, szemöldököt, valamint az orr részt nem csak az esőtől, hanem a ködtől is. A szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak is ellenállnak. Ez a típusú szemüveg természetesen nem csak a sportoló férfiaknak kedvez. A tervezők nem feledkeztek meg a nőkről sem, szép, esztétikus macska szem, pillangó hatású kereteket terveztek számukra. Széles látó tér, nagy teherbírás, tökéletes biztonság (káros napsugarakkal szemben) jellemzi.

velekey oakley

Ray-Ban

A világ vezető napszemüveg márkája a Ray-Ban. Ezek a napszemüvegek nemcsak hogy maximálisan védik a szemet az erős UV sugárzástól, hanem rendkívül divatosak férfiak-nők számára. 1938-ban kezdődött meg az első szemüveg típusának a gyártása. A Hollywoodban is a legelterjedtebb márkájú szemüvegek voltak a 80-as, 90-es években. Ezek a szemüvegek nagy kultusz múlttal rendelkeznek, a világ első számú napszemüveg gyártó márkája. Nem véletlen, hogy a médiában is ezeket a szemüvegeket láthatjuk rendszeresen Bradley Cooper, Tom Cruise, Brad Pitt képein. Lencséi nagyon magas minőségűek, 100%-os védelmet nyújt  a szemnek az erős napsugarakkal szemben, ezek mellett könnyű, rugalmas anyagú és rendkívül tartós. Ezek a napszemüvegek rendkívül divatosak, minden korosztály bátran viselheti. 

velekey ray-ban

Fossil

Ez a márka is igen népszerű, mert követi az olasz divatot, letisztult és egyértelmű formák jellemzik. A Fossil szemüvegek figyelemfelkeltő keretei olyan megjelenést teremtenek, ami magabiztosságot sugároz, messziről megkülönböztetővé teszi az embert. 1984-ben alapították meg a céget, amerikai életstílust sugárzó alappal. Minden korosztály számára ki alakították a megfelelő szemüvegeket, minden szemüveg viselője magabiztos, ragyogó hatást kelt, nagyon divatos kiegészítővé válhat. 

velekey fossil

Tommy Hilfiger

A Tommy Hilfiger napszemüvegek nagyon népszerű világmárkává nőtte ki magát. Szemüvegei amerikai stílussal, szellemmel minden viselője számára fiatalos, magabiztos, egyszerre laza és elegáns hatást kelt. Ha minimál stílusú dizájn szemüveget keresel, akár a merész benyomásút, szemüvegei közt biztosan megtalálod a Te stílusodhoz legjobban illőt. 

 

Ha szeretnéd Te is a stílusodhoz, arcformádhoz legjobban illő napszemüveget megtalálni, akkor látogass be a velekey-ekszer.hu webshopjába, és rendeld meg még idén nyáron. Tölts minél több időt családoddal a ragyogó napsütésben.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem