Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 ok, amiért érdemes Oral-B elektromos fogkefét használnod!

A modern szájápolás világában egyre fontosabbá válik a high-tech eszközök használata. Ez persze nem véletlen, hiszen ezen eszközök segítségével új szintre emelhetjük szánk és nyelvünk tisztaságát.

A Szájpatika segítségével ezért felsorakoztattunk 5 okot, amiért érdemes Oral-B elektromos fogkefét használnod nap mint nap.

 

1. Pulzáló és forgó mozgás

 

 

Azt laikusként is gondolhatjuk, hogy a sima, manuális fogkefénél jóval többet mozog egy elektromos fogkefe, de ha ezt számokkal is alátámasztjuk, akkor esik le igazán az állunk.

Egy átlagos Oral-B elektromos fogkefe 20 – 40.000 pulzáló és 8.800 forgó mozgást végez percenként. Ez teszi lehetővé azt, hogy a hagyományos fogkefékkel szemben 99%-al több lepedéket és plakkot képes eltávolítani az Oral-B elektromos fogkeféje.

 

2. Cserélhető fejek

 

 

Az Oral-B elektromos fogkeféi egy univerzális markolatból és egy cserélhető fejből állnak. Ez teheti lehetővé számunkra azt, hogy akár többféleképpen moshassunk fogat a nap folyamán az elfogyasztott élelmiszerek tükrében.

A különféle fejek segítségével képesek leszünk fehérítő, mélytisztító, fogköztisztító, szenzitív és általános tisztításra is, így maximalizálva a fogszuvasodás elleni védelmet.

Ez környezetünk szempontjából sem sokadlagos szempont, hiszen így minimálisra csökkenthető a felhasznált és megvásárolt műanyag mennyisége.

3. Gyorsaság és precizitás

 

 

E fogkefék előnyei közé tartozik a gyorsaság és a precíz tisztítás is, amely elengedhetetlen a rohanó hétköznapok forgatagában. Az előre beállítható programoknak köszönhetően 3 perc alatt képesek leszünk fogaink és fogközeink megtisztítására.

A pontosan megtervezett sörtéknek köszönhetően a tisztítás hatékony és precíz lesz, ami ráadásképp nem sérti ínyünket, így azok körében is elterjedt lett, akik ínyproblémákkal küzdenek.

 

4. Hosszú üzemidő

 

 

Egy átlagos Oral-B elektromos fogkefe egy feltöltéssel, napi 2, 3 perces fogmosás mellett könnyedén kibír egy hetet, ami annak fényében, hogy akkumulátoros (vezeték nélküli) fogkeféről beszélünk, igen szép eredmény.

Célszerű azonban fél évente egy akkumulátor kapacitás védő feltöltést és lemerítést eszközölnünk, így őrizve az akksi élettartamát.

 

5. Ár – érték arány

 

 

Végül, de nem utolsó sorban érdemes beszélni az Oral-B elektromos fogkefék ár – érték arányáról. Egy átlagos felhasználónak szánt fogkefe 10 és 25.000 Ft közötti áron kapható (a csomagban a legtöbbször megtaláljuk a töltőt, az univerzális, akkumulátorral ellátott markolatot és 1 vagy 2 pótfejet), amely pár hónap alatt meg is térül, hiszen a rendszeres fogkefe csere költségeit felváltja a minimális áramfogyasztás és a pótfejek vásárlása.

Ez persze azt jelenti, hogy a manuális fogkefe árszabásánál sok esetben olcsóbbra jön ki egy elektromos fogkefe üzemeltetése, ám tisztítási hatékonysága messze felülmúlja manuális társáét.

 

Ha Te is kedvet kaptál egy Oral-B elektromos fogkeféhez, akkor a Szájpatika webáruházában érdemes körülnézned, ahol a fogkefék mellet fogkrémeket, szájhigiéniás eszközöket és még sok minden mást találsz.

Ha pedig olvasnál még valamit, irány az OP Story blog oldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem