Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3 mobil kiegészítő, ami megkönnyíti az életed

A mai rohanó világban szüksége van az embernek a mindennapos segítségre. Legtöbbször okostelefonunk segít nekünk, főként hasznos információkkal, de nem ritka, hogy világítunk vele a sötétben, lefényképezünk valamit vagy lefordítunk egy mondatot.

De mi segít a telefonunknak? – merülhet fel benned a kérdés, amire meg is adjuk a választ a Netklikk segítségével, mégpedig olyan formában, hogy bemutatunk neked 3 mobil kiegészítőt, ami megkönnyíti a töltést, segít autózáskor és megvédi készüléket a sérülésektől.

 

1. Egy kábel mind felett…

 

 

Telefontöltéskor gyakoriak az olyan balesetek, amik elkerülhetőek lennének egy kis odafigyeléssel vagy egy jó technikai újítással. Legtöbbször az fordul elő, hogy valamink beleakad a töltőkábelbe és a telefon tehetetlen kődarabként hullik a padlóra úgy, miközben mi elmormolunk pár imát suttogva, „Csak ne a kijelzőre essen!” címszóval.

Szerencsére az ehhez hasonló horrorisztikus eseményeket kiküszöbölvén érkezett meg egyfajta megváltóként a töltő- és adatátvivő kábelek új generációja, amelyek legfontosabb eleme egy mágnes.

Bizony ezen kábelek végén, ahol a mobilunkhoz csatlakoztatható részt találjuk, kialakítottak egy olyan apró mágnes – mágnes kapcsolatot, amely lehetővé teszi a telefon egyszerű csatlakoztathatóságát a töltőegységhez. Így kapunk egy kis bemeneti egységet (micro usb, Type-C, Lightning, Type A, Mini-USB stb.) amit rögzíthetünk telefonunkba, míg az ezt befogadó alap a kábel végén lesz megtalálható. E két rész között működik a mágneses vonzóerő, így, ha beleakadunk a kábelbe, a mágneses rész az előtt leold, mielőtt lerántanánk a mélybe telefonunkat.

Ezzel nagy valószínűséggel megspórolhatunk magunknak egy kijelző cserét és jó pár óra bánkódást/fejtörést.

A hasonló kábelekből akad szép számmal itt is!

 

2. A legjobb társ az autóban

 

 

Azzal legtöbbünk tisztában van, hogy vezetés közbeni telefonálás nem csak tiltott, de balesetveszélyes is. Ettől függetlenül akadnak helyzetek, amikor viszont használhatjuk telefonunkat, hogy segítsük tájékozódásunkat, illetve emlékeztessük magunkat teendőinkre.

Ez nem kivitelezhető úgy, ha a telefon a melletünk lévő ülésen fekszik vagy ha egyensúlyozik a műszerfal valamely elemén, ezért jópár évvel ezelőtt sok okos termékfejlesztő rájött, hogy többféle termék újragondolása is hasznos lehet a probléma megoldásában. Így kezdték el fejleszteni a mára már teljesen hétköznapivá váló autós telefontartókat.

Olyan sokfélével találkozhatunk vásárlás előtt, ebből a hasznos kiegészítőből, hogy egyre nehezebb eldönteni, melyik lehet a nekünk legmegfelelőbb. Egy dologban viszont mindenki egyetért, az pedig stabilitás, hiszen mit sem ér egy telefontartó, ha a „tartó” funkcióját nem képes ellátni.

Célszerű tehát a vásárlás előtt utánanéznünk egy pár dolognak és csak azután elkezdeni a válogatást, így elkerülve a helytelen termék választást, vagy a kompatibilitási problémákat. Tudjuk meg telefonunk pontos típusát, méreteit, amibe számoljuk bele a tok vagy más rajta lévő kiegészítő méreteit is, ezután pedig döntsünk pontosan hova is szeretnénk tenni a tartót.

A leggyakrabban a vákumos, szélvédő üvegre rögzíthető és a középkonzol lamelláira tehető típusokkal találkozhatunk, hiszen ezen helyekre könnyen rápillanthatunk vezetés közben, így csökkentve a figyelem elterelődésének kockázatát.

Keressünk belőlük univerzálisan állítható, 360°-ban forgatható típusokat, amelyek több helyen is fogják telefonunkat, ráadásképp megkönnyítik a hosszútávú használatot.

A megbízható autós tartókat itt találod!

 

3. Nincs mobil tok nélkül

 

 

Manapság a mobiltelefon tokok sokkal inkább köthetőek a divathoz és az önkifejezéshez, mintsem a védelemhez és biztonsághoz, ám ettől függetlenül nem árt, ha beszerzésük előtt elgondolkodunk, melyik együttható is az igazán fontos egy mobiltok esetében.

Ezzel nem azt mondjuk, hogy nem léteznek jól kinéző és kellő védelmet nyújtó tokok, hanem inkább arra világítunk rá, hogy a legtöbb tokgyártó inkább szép és trendi tokot próbál meg elkészíteni, ami sokszor a valódi funkcionalitás rovására megy.

Vásárlás előtt jó, ha tudjuk telefonunk típusát és gyártásának évét, így könnyebben tudunk eligazodni a több millió elérhető tok között és nem árt, ha kicsit utánanézünk a szimpatikus tokok anyagösszetételének, hiszen attól, hogy valami vastag anyagkidolgozású, még nem biztos, hogy jobban véd egy nála vékonyabb, de komolyabb technikával megáldott mobiltoknál.

 

Ezzel cikkünk végére értünk, ha szeretnél még hasznos termékek között böngészni, akkor irány a Netklikk shopja, ha pedig olvasnál még érdekességeket, akkor az OP Story főoldalán a helyed!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem