Ultrahangos szúnyogriasztó LED lámpával

Ultrahangos szúnyogriasztó LED lámpával
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Kompakt mérete által könnyedén szállítható. Ökobarát megoldás. 2 fényintenzitási mód. Akár 30 m²-es hatótáv. A termék tulajdonságai: Anyag: ABS Szín: fehér Ökobarát, nem használ kémiai anyagokat Ultrahangos: teljesen néma Kis frekvenciájú ultrahang: 20-65 Hz Hatótáv: kb 15-30 m² LED: 5500 K / 0,06 W 2 intenzitású világítás Méret: 5 x 6 cm Teljesítmény: 1 W Mit rejt a termék doboza? 1x ultrahangos rovarriasztó LED fény A jó idő közeledtével megjelentek a zavaró rovarok és bogarak is. Riaszd el őket ökobarát módon ezzel a LED fényes riasztóval! Téged is idegesítenek a rovarok amikor este nem hagynak aludni? Orvosold gyorsan és egyszerűen ezt a problémát egy rovarriasztóval. Eme termék teljes mértékben ökobarát, hiszen nem csak kevés áramot fogyaszt, de nem használ semmilyen kémiai anyagot a rovarok ellen, ultrahang segítségével szabadít meg a betolakodóktól. Az ultrahang néma, nem hallatszik, azt csakis a rovarok érzékelik és távolodnak el tőle. LED fénnyel lett ellátva, melynek intenzitását te magad állíthatod be, így akár éjszakai fénynek is használható gyerekszobában.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 4.090 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Ibolya

2023-01-27 19:44:10

10


:)

Ibolya eddig 25.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Ibolya

2023-01-27 19:43:51

10


:)

Ibolya eddig 25.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Katalin

2023-01-27 19:32:28

10


Ár-értékarány rendben

Katalin eddig 7.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.