Professzionális konyhai késélező

Professzionális konyhai késélező
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><p><span style="font-size:18px;"><em><strong>Mondj búcsút az életlen késeknek!</strong></em></span> </p> <p><span style="font-size:18px;"><strong>Hasznos tudnivalók:</strong></span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Minden háznál kell egy jó éles kés, mi azonban ennyivel nem elégedtünk meg, ugyanis nálunk a biztonság is elsődleges. Ezzel az élezővel a biztonságod maximális. Speciális kialakításának köszönhetőn, minimálisra csökken a megcsúszásból adódó vágás esélye. Továbbá a cserélhető csiszolóköveknek köszönhetően, bármelyik vágóeszközödön bátran használhatod. Nem csak késekhez jó, hanem minden olyan tárgyhoz, amelyhez szükséges lehet egy kis élezés. Rozsdamentes acél testének köszönhetően, nem kell attól tartanod, hogy nem fogja bírni az extrém használatot. </span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Élezéshez csak nedvesítsd be a csiszolóköveket, itt érdemes egy éjszakán át áztatni őket, de ha erre nincsen lehetőséged, akkor nyugodtan használhatsz akár szappanos vizet is. </span> </p> <p><span style="font-size:18px;"><strong>Egy a lényeg, soha ne kezd el az élezést száraz szerszámokkal!</strong> </span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Finom mozdulatokkal élezz és a maximális élesség eléréséhez cserélgesd a csiszolóköveket, a durvától az egyre finomabbig haladva.</span> </p> <p><span style="font-size:18px;"><strong>A késélező tulajdonságai:</strong></span> </p> <ul> <li><span style="font-size:18px;">Anyaga: Rozsdamentes acél</span></li> <li><span style="font-size:18px;">Súlya: 960 g</span></li> <li><span style="font-size:18px;">Mérete: 26 x 9 x 5.5cm</span></li> <li><span style="font-size:18px;">4db csiszolókő</span></li> </ul> <p><span style="font-size:18px;"><br /> <strong>Mit rejt a termék doboza?</strong></span> </p> <ul> <li><span style="font-size:18px;">1db Professzionális késélező</span></li> <li><span style="font-size:18px;">1db 120-as finomságú csiszolókő</span></li> <li><span style="font-size:18px;">1db 320-as finomságú csiszolókő</span></li> <li><span style="font-size:18px;">1db 600-as finomságú csiszolókő</span></li> <li><span style="font-size:18px;">1db 1200-as finomságú csiszolókő</span></li> </ul> <hr /> <p><span style="font-size:18px;"><em><strong>Ne aggódj! Nyugalom garancia!</strong></em></span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Rendeld meg a terméket, és ha nem vagy megelégedve küldd vissza 30 napon belül és mi visszaadjuk a teljes vételárát! Írj egy emailt az info@topbolt.hu címre. A tárgymezőbe írd be, hogy TERMÉK VISSZAKÜLDÉS. Kérjük csatold a levélhez a megrendelési azonosítódat, és röviden írd meg mi volt a gond a termékkel, és hogy milyen bankszámlára utaljuk a pénzt. Az ép termék beérkezése után 30 napon belül visszautaljuk a nálunk vásárolt termék teljes vételárát. </span> </p> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 13.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Dénes

2023-02-04 09:20:40

8


Nagyon jó komunikáció, korrekt kiszállítás.

Dénes eddig 17.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Ferenc

2023-02-04 08:11:56

9


Sajnos hiány volt a megrendelt termékből, így segítettek másik, hasonlót választani. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, azonban az ajánlott termékkel sok idő volt összecsiszolódni.

Ferenc eddig 8.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Mihály

2023-02-04 07:10:04

9.5


Minden rendben volt.


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.