Összehajtható, vízálló strandszõnyeg, piknik takaró Kék

Összehajtható, vízálló strandszõnyeg, piknik takaró Kék
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Kicsi méretének köszönhetõen, bárhová magaddal viheted! Nyárra alap darab Mindenkinek! Teljes mértékben vízálló, így nyirkos, vizes helyekre is magaddal viheted! Sok idõt töltesz a szabadban? Olyan típus vagy, aki egy jó könyvel a kezében elvonul és élvezi a természet szépségeit? Órási plédeket, törölközõket hurcolsz magaddal, hogy ne a fûbe kelljen ülnöd? Felejtsd el az nehéz és sok helyet foglaló plédeket, takarókat, és válts a Összehajtható piknik takaróra, strandszõnyegre! Ezt a szuper kütyüt olyan kisméretûre tudod összehajtogatni, hogy a kezedben is elfér, körülbelül egy kisebb méretû nõi táska méretéhez hasonlítható, Többé nem kell plusz helyet felszabadítanod a táskádban, vagy az autódban! Ha az összehajtható takarót választod, elég ha van egy üres kezed vagy akaszd csak könnyedén a válladra! Ráadásul vízálló is, így a strandra vagy a folyópartra is tökéletes! A termék jellemzõi: Szín: 4 különbözõ szín: Kék, Rózsaszín, Narancssárga, Méregzöld Méret: 200 x 140 cm Anyag: Poliészter, TPU borítással Mit rejt a termék doboza? 1 db Összehajtható, vízálló strandszõnyeg, piknik takaró az általad választott színben Kicsi méretének köszönhetõen, bárhová magaddal viheted! Nyárra alap darab Mindenkinek! Teljes mértékben vízálló, így nyirkos, vizes helyekre is magaddal viheted! Sok idõt töltesz a szabadban? Olyan típus vagy, aki egy jó könyvel a kezében elvonul és élvezi a természet szépségeit? Órási plédeket, törölközõket hurcolsz magaddal, hogy ne a fûbe kelljen ülnöd? Felejtsd el az nehéz és sok helyet foglaló plédeket, takarókat, és válts a Összehajtható piknik takaróra, strandszõnyegre! Ezt a szuper kütyüt olyan kisméretûre tudod összehajtogatni, hogy a kezedben is elfér, körülbelül egy kisebb méretû nõi táska méretéhez hasonlítható, Többé nem kell plusz helyet felszabadítanod a táskádban, vagy az autódban! Ha az összehajtható takarót választod, elég ha van egy üres kezed vagy akaszd csak könnyedén a válladra! Ráadásul vízálló is, így a strandra vagy a folyópartra is tökéletes! A termék jellemzõi: Szín: 4 különbözõ szín: Kék, Rózsaszín, Narancssárga, Méregzöld Méret: 200 x 140 cm Anyag: Poliészter, TPU borítással Mit rejt a termék doboza? 1 db Összehajtható, vízálló strandszõnyeg, piknik takaró az általad választott színben
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Attila

2023-03-21 10:08:15

10


Jó árban volt a termék és kedves, személyes az ügyintézés.

Attila eddig 6.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Nikolett

2023-03-21 09:55:29

10


Csak ajánlom, minden pozitív!!!!! *********

Nikolett eddig 11.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Nikolett

2023-03-21 09:53:11

10


Nagyon nagyon pozitív!!! Kedves, segítőkész szakértők, gyors, profi szállítók!!! Többször rendeltünk már, de ezután is csak innét fogunk!! ********

Nikolett eddig 11.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.