Összecsukható vezeték nélküli egér

Összecsukható vezeték nélküli egér
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

5 perc után készenléti üzemmódba vált, energiatakarékos. Összehajtva 40%-kal kisebb. Használaton kívül a jeladót az egérbe helyezheted. Akár 10 méteres hatótávolság. A termék tulajdonságai: Anyag: műanyag Interfész: A típusú USB Maximális működési távolság: 10 m Működési szög: 360 fok Felbontás: 1200 DPI Frekvencia: 2,4 GHz Gombok száma: 3 Működik USB 1.1 és USB 2.0 szabványokkal Telepítés: Plug & Play Kompatibilis a Windows 2000/NT/ME/XP/VISTA/7 rendszerrel Tápegység: 2x AAA 1,5V-os elemek Méretek kibontva: 110 mm x 60 mm x 35 mm Szín: szürke Mit rejt a termék doboza? 1x összecsukható vezeték nélküli egér Kevés hely van a laptoptáskádban? Szeretnél egy vezeték nélküli egeret, de már nem fér el pakoláskor? Akkor ez a termék lesz a tökéletes választás számodra! Ezt az egeret úgy alakították ki, hogy azt használaton kívül össze tudd hajtani, amivel akár 40%-kal kisebb helyet foglal. Működése 2 AAA-s elemmel történik, csatlakozásához pedig csak a mellékelt dongle-t kell géped valamelyik USB portjába helyezni. Használaton kívül a dongle belehelyezhető magába az egérbe, így biztosan nem veszíted el hordozás közben.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.890 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 47% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Andrea

2023-02-09 10:02:32

10


4444

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:02:11

10


3333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:01:41

10


22333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.