Csináld magad, modern fali óra

Csináld magad, modern fali óra
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

DIY falióra tükörhatással. 60-130 cm átmérővel felszerelhető. 3D hatás - habfigurák tükörrel. Csendes - nincs ketyegő hang. Telepítési mód: Használd a szögmérőt egy tökéletes kör kiméréséhez. Helyezd a szögmérőt az óra közepére. A sablon tengely körüli mozgatásával ceruzával enyhén jelölje meg a számjegyek helyzetét a falon. Ragaszd a tükörsapkákat a habszivacs számokra, és ragaszd őket a falra, a ragasztószalagot hátulról eltávolítva. A mellékelt kampóval rögzítsd a falhoz. Tedd a mutatókat az óra számlapjára. Helyezd be az elemet a tárcsa hátoldalán lévő mechanizmusba. Helyezd az óralapot a kampóra. Távolítsd el a védőfóliát a tükörszámokról, és élvezd a gyönyörű ragyogást. A termék tulajdonságai: Szín: ezüst Anyag: hab, műanyag, fém A csúcsok hossza: 39 + 32cm A számjegyek vastagsága: 1cm Átmérő: 60-130cm Tápegység: 1 x AA elem (nem tartozék) Súly: kb 265g Mit rejt a termék doboza? Habszivacs számok és betűk Tükörsapkák Egy óralap mutatóval Mérőszalag a kör kijelöléséhez (100 cm átmérőjű, de nagyobb átmérőjű órát is készíthetsz magadnak - csak ragassz egy darab papírt a mellékelt sablonra, vagy használj egy zsinórt a kiválasztott hosszúságban, és jelölj ki egy nagyobb kört). Kampók a tárcsa felszereléséhez Rakd te magad össze saját órádat. Gyönyörű és nagyon hatásos tükörhatás magas fényű fényezéssel. Az óra a legjobban 60 (a mutatók közel vannak a számjegyekhez) és 130 cm közötti átmérővel néz ki. Az egyes számjegyek a mellékelt öntapadó szalaggal vannak felszerelve. Az óra bármilyen falszínhez illeszkedik. A számokat tetszés szerint rendezheted el - klasszikus kör alakú elrendezésben vagy elforgatva/mozgatva őket, hogy szabálytalan kompozíciót hozz létre - csak rajtad áll! Az óra néma - nincs ketyegő hang!
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 4.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 2 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Ádám

2023-01-27 22:39:35

10


Rendben volt minden

Ibolya

2023-01-27 19:44:10

10


:)

Ibolya eddig 25.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Ibolya

2023-01-27 19:43:51

10


:)

Ibolya eddig 25.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.