100 db-os Horog Készlet

100 db-os Horog Készlet
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><p><strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Mindig ideális méretű horoggal horgászhatsz. <img data-hover="" data-link="" data-pid="" data-toggle="" id="4d0-f0d-793-b07" src="https://kutyubazar.hu/media/wysiwyg/horog1.png" style="float: right; width: 70%;" title="Kép címe" /></strong><br id="3dc-978-199-c89" /> <strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Kis dobozában, rendezetten tarthatod a horgokat</strong><br id="d5c-7b7-8ca-dcd" /> <strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Nem kell többé a horgokért szaladgálni.</strong><br id="104-d23-630-b33" /> <strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Hosszú ideig elég a nagy kiszerelés.</strong> </p> <p id="b1e-b1a-130-bf0"><strong>Előfordul, hogy horgod az akadóba beakad? Szeretnél mindig éles horgokkal horgászni, esetleg próbálkozni melyik horog méret válik be legjobban?</strong><br /> <br /> A 100 db-os Horog szett igazán jó választást lehet minden horgászni kedvelő ember számára, hiszen a nagy kiszerelésnek köszönhetően, nagyon gazdaságos és sok ideig nem kell majd horogvásárláson gondolkozni.<br /> <br /> 10 különböző méret közül, biztosan megtalálod horgászmódzseredhez leginkább passzoló horgot. </p> <p> <img data-hover="" data-link="" data-pid="" data-toggle="" id="cf1-fe5-54e-bb5" src="https://kutyubazar.hu/media/wysiwyg/horog.png" style="width: 70%;" title="Kép címe" /> </p> <p id="c9f-24e-a09-9c4"><strong>Termék tulajdonságai:</strong><br /> <br /> Anyaga: Acél<br /> Kiszerelés: 100 db<br /> Méretválaszték: 10 különböző (méretek a képen)<br /> Ajándék horogtartó dobozkával<br /> <br /> <strong>Mit rejt a a csomagolás?</strong><br /> <br /> 1db 100 db-os Horog Készletet </p> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 15% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

sándor

2023-03-22 05:20:11

10


Jó lehetőség annak aki nem városban él. Megoldás a vásárlási gondokra.

sándor eddig 6.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zsolt János

2023-03-21 15:29:05

10


Szuper

Zsolt János eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Lászlóné

2023-03-21 14:32:50

10


Azért pár ezer forint kedvezmény is sokat jelent.

Lászlóné eddig 6.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.