Gitt javító készlet 250g Motip 000054

Gitt javító készlet 250g Motip 000054
Termékek Szerelési segédanyag Gitt
Jarmualkatresz.com

KORREKT
9.4
WEBÁRHUÁZ

Felhasználható: Acél, alumínium, fa, beton és poliészter felületeken lévő Lyukak tömítéséhez Öntőforma segítségével használható tárgyak előállítására is Vegyi anyagokkal és időjárási viszontagságokkal szemben ellenálló Tulajdonságok: 2-komponensű poliészter-gyanta Rugalmas Kikeményedés után csak mechanikailag csiszolható Szett tartalma: Poliészter-gyanta Edzőanyag Üvegszálas paplan Műszaki információ: A csatolt üvegszálas paplannal és üvegszálas anyaggal történő felhasználásra Űrtartalom: 250g Hőmérséklet-tartomány 15-25 °C
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.877 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 4.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Jarmualkatresz.com webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Jarmualkatresz.com véleményei:

Zoltán

2021-01-26 06:14:54

7.2


Még nem kaptam meg.

György

2021-01-20 13:02:49

9.6


Elég sokára történt a kiszállítás a rendelés dátumától. Ezzel önmagában nincs baj, de az ez okból küldött érdeklődő e-mail üzenetemre semmilyen választ nem kaptam. Ezért 4 csillag a szállítás. Egyéb tekintetben minden rendben volt.

Zoltán

2021-01-19 18:59:08

7.6


szállitás nem volt,érte mentem

Zoltán eddig 10.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.