Kétoldalas nemzeti színű címeres zászló hajóra (30X40 cm), zsinóros

Kétoldalas nemzeti színű címeres zászló hajóra (30X40 cm), zsinóros
Zászlók Zászlók, zászlótartók
Hunbolt - magyaros termékek

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

Kétoldalas, zsinóros, hajós, magyar nemzeti színű címeres zászló. Anyaga: 210 gr-os erős, kültéri, poliészter, nyomott mintás zászló. Kézmeleg vízben mosható és langyos hőmérsékleten vasalható. Rúd nélküli. Mérete: 30x40cm. a magyar nemzeti színű címeres zászló. Egyedi kiváló minőségű, igényes kivitelezésű Magyar hajós zászló kétoldalas, címerrel, amely hajója csodás dísze lehet. Tökéletesen alkalmas ünnepekre, összejövetelekre, fogadásokra, különböző magyar nemzeti érzésű alkalmakra, melyeket hajókon tartanak vagy akár egyszerűen csak a szabadban. Használatával fokozhatja a saját és vendégei elégedettségét is. Könnyen tisztítható, kézmeleg langyos vízben, és alacsony hőfokon vasalható. Mérete: 30x40cm. Anyaga: kültéri nyomott mintás poliészter. Vásároljon tőlünk magyar hajós zászlót, és tekintse meg többi kiváló minőségű nemzeti zászlóinkat is! Tudta-e? Magyarország címere hegyes talpú, hasított pajzs. Első mezeje vörössel és ezüsttel hétszer vágott. Második, vörös mezejében zöld hármas halomnak arany koronás kiemelkedő középső részén ezüst kettős kereszt. A pajzson a magyar Szent Korona nyugszik.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 2.730 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 10.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Hunbolt - magyaros termékek webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Hunbolt - magyaros termékek véleményei:

Tibor

2020-07-05 15:29:02

10


Nagyon elégedett vagyok mindennel!

Tibor eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Béla

2020-07-02 22:03:00

10


Csilla

2020-06-27 15:39:45

10


Nagyon korrekt partner, mivel a megbeszélt időpontban nem állt még rendelkezésükre a megrendelt termék, ezért azonnal jelezték, hogy gond nélkül lemondhatom a rendelésemet. A termék raktárra való beérkezése előtt nem is engedték, hogy fizessek. Sajnos így több tapasztalatot nem tudtam szerezni velük kapcsolatban, mert lemondtam a rendelést.

Csilla eddig 9.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.