Pletscher Basilea táska csomagtartóra - fekete

Pletscher Basilea táska csomagtartóra - fekete
Kerékpáros kiegészítők Táska Csomagtartó táska Csomagtartó tetejére
Bicajozz.hu

KORREKT
9.5
WEBÁRHUÁZ

Olvass bele kerékpáros magazinunkba, ahol tippek és trükkök százait osztjuk meg veled, folyamatosan frissülő tartalmainkban: https://www.bicajozz.hu/blog • csomagtartó rendszerhez• incl. 3 pontos műanyag adapter• incl. esővédő• párnázott• ca. 24 liter• mérete: ca. 35x18x25 cm
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 47.900 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 2.000 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 5.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Bicajozz.hu webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Bicajozz.hu véleményei:

Zoltán

2020-11-23 19:22:03

8.8


Sajnos a rendelt tétel nem volt már készleten, de felajánlottak egy hasonló formájú, kezelhető eszközt, én elfogadtam. Hibát, rossz véleményt nem tudok mondani.

Mátrai

2020-11-23 10:11:05

2


Nagyon lassú a kiszállítás. Lassan 1 hónapja leadott rendelés még mindig nem érkezett meg, és nincs semmi infó a szállításról. A weboldalon nincs semmilyen információ a termékek elérhetőségéről. Az általam rendelt 4 termékből 3 már nem is lehetett beszerezni. Nem ajánlom senkinek ezt a webáruházat.

Balázs

2020-11-22 10:29:11

9.2


Az oldalon a termék szűrés több feltétellel jobban szűkíthető lenne, az átlagot tudja. Ha sikerült megtalálni amit szeretnél, onnantól már minden nagyon simán megy. Ebben az átlag felett vannak :) Ajánlom a boltot!


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.