Timba Viki szekrény 3 fiókos nyitott krém-fűz

Timba Viki szekrény 3 fiókos nyitott krém-fűz
Babaszoba Bababútor Babaszekrény, polc
BabyGolya-Shop.hu

KORREKT
9.5
WEBÁRHUÁZ

Keskeny nyitott szekrény mely polcos résszel és 3 fiókkal rendelkezik. Részletes információ: Külső mérete 187,00 x 50,00 x 50,30 cm (magasság x szélesség x mélység) Teljes súly: 57,00 kg Dobozszám: 2 doboz A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza. A végösszeggel és a rendelési idővel kapcsolatban bátran keresd kollégáinkat. A bútort lapra szerelve szállítjuk. Szállítási idő: a szállítás pontos időpontjáról érdeklődj ügyfélszolgálatunkon
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 44.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 2.000 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 10.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a BabyGolya-Shop.hu webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

BabyGolya-Shop.hu véleményei:

Zoltáné

2020-10-17 14:00:06

10


Szerintem szuper,minden van amit szerettem volna. Az online pénztárcát is csak ajánlami és dícsérni tudom.Teljes mértékben elégedett vagyok mindkettővel.

Zoltáné eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Martinné

2020-10-13 13:47:44

8


Azt leszámítva hogy 100db pelenkával kevesebbet kaptam. Mint amennyi a rendelésemben szerepelt, mikor felhivtam a megadott telefonszámot egy hölgy nagyon kedvesen elnézést kért és korrigált a hibát. Teljes mértékben megvolt elégedve mindennel.

Krisztina

2020-10-13 10:13:23

10


Gyors kiszállítás

Krisztina eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.