Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Liebherr IRBdi 5150-20 Prime Integrálható beépíthető hűtő CSEREKÉSZÜLÉK BESZÁMÍTÁSSAL!

LIEBHERR CSEREAKCIÓ RÉSZLETEI Régi szabadonálló, beépíthető hűtő-, fagyasztószekrényét cserélje le erre az új, energiatakarékosabb készülékre a Premiumshop24.hu-nál, mert most 7.500 Ft kedvezményt biztosítunk ezen készülék árából a régi készülékéért cserébe! 

A Csereakcióban való részvételhez csak a következőkre van szükség:

  1. Feltétel, hogy az új készülék megrendelésekor a „Megjegyzés” mezőben jelzi, hogy rendelkezik cserekészülékkel és megadja annak márkáját/típusát.
  2. A megrendelés normál/listaaáron kerül visszaigazolásra részünkről, a kedvezmény érvényesítésére az ügyfélszolgálattal történő egyeztetést követően kerül sor!
  3. A régi készülék elszállítása az ingatlanon belülről is megoldható (de elő kell készíteni elszállításra). A leadni szánt készüléknek mindenképpen leolvasztott állapotban kell lennie, tehát víz NEM FOLYHAT belőle! Beépített hűtő esetén kiszerelt állapotban is kell lennie a készüléknek!

Fruit & Vegetable rekesz

Fruit & Vegetable rekesz

Ropogós saláta vagy eper: az érzékeny élelmiszerek különleges törődést igényelnek, hogy tovább frissek maradjanak. Erről gondoskodnak a BioFresh rekeszek. A „Fruit & Vegetable rekeszben” 0 °C-hoz közeli a hőmérséklet. A tartós páratartalomnak és szoros zárásnak köszönhetően itt különösen jól érzik magukat a csomagolatlan gyümölcsök és zöldségek. Semmit nem kell beállítania.

Meat & Dairy rekesz

Meat & Dairy rekesz

Szeretné, ha a borjúfilé vagy a tej sokáig friss maradna? A BioFresh rekeszekkel ez nem probléma. A „Meat & Dairy rekeszben” 0 °C-hoz közeli a hőmérséklet, ami ideális feltételeket teremt az érzékeny élelmiszerek tárolásához. A legjobb az egészben: minden tökéletesen be van állítva gyárilag az azonnali használathoz, Önnek már csak élveznie kell a frissességet.

Integrált SmartDeviceBox

Liebherr készüléke a konyhában áll – de ha szeretné, bármikor csatlakozik az internethez. Az integrált SmartDeviceBox tálcán kínálja az okosotthonok összes előnyét. Egyszerűen csak csatlakoztassa és kapcsolja be az eszközt, majd kösse össze Liebherr készülékét wifin keresztül a hálózattal.

LightTower

LightTower

Az optimálisan megvilágított belső térben örömét fogja lelni: a LightTower elemek előtérbe helyezik az élelmiszereket, és úgy vannak elhelyezve, hogy mindig maradéktalanul megvilágítsák a feltöltött hűtőszekrényt. Mivel a LightTower elemek az oldalfalak síkjában vannak beépítve, több hely marad az élelmiszerek számára.

Touch & Swipe kijelző

Touch & Swipe kijelző

Liebherr készüléke figyel minden ujjmozdulatára: a Touch & Swipe kijelzőnek köszönhetően intuitív módon és könnyedén kezelheti hűtőszekrényét. A funkciók (pl. „SuperCool”) érintéssel és sepréssel egyszerűen kiválaszthatók a színes kijelzőn. Ugyanilyen könnyen szabályozhatja a hőmérsékletet is. De mi történik, ha éppen nem használja a kijelzőt? Akkor a tényleges hőmérséklet látható rajta.

Sütőlaptároló hely 

Sütőlaptároló hely 

Szeretné frissen tartani saját készítésű gyümölcstortáját? Vagy a sütéshez előkészített pizzát? Egyszerűen csak helyezze be a sütőlapot Liebherr készülékébe, amelyben bőven van hely egy sütőlap tárolásához. Különösen praktikus: a sütőlap 90°-os ajtónyitás esetén behelyezhető és kivehető.

Mutass többet

Termék ár: 
549.990 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 27.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 6.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) premiumshop24.hu webáruházban.
Termékek Neked
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Kert, Barkács
Kiegészítők (kesztyű, sál, telefontok, óra, stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
988.612.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem