Egyedi Cruiser Női Kerékpár 1sp / 3 sp - Fekete - Piros

Egyedi Cruiser Női Kerékpár 1sp / 3 sp - Fekete - Piros
Egyedi kerékpár Egyedi Női Kerékpár Cruiser Kerékpár
WebBicikli

KORREKT
9.1
WEBÁRHUÁZ

Egyedi Cruiser Női Kerékpár 1sp / 3 sp - Fekete - Piros A divatot követve, lassan elképzelhető az is, hogy mi öltözünk a kerékpárunkhoz. Régebben egy kerékpár pl. sporteszköz vagy használati eszköz volt A-ból B-be, de most, napjainkban már az is megvalósítható, hogy kerékpárunk álmaink színeiben pompázzon. Semmi mást nem is kell tennünk, csak a RAL színskálából kiválasztani a színeket! Ezek az Egyedi cruiser kerékpár ok több féle változatban, minden féle színben kaphatóak! - Kontrás 1 sebességes (Velosteel aggyal) - Kontrás 3 sebességes (Nexus 3 agyváltóval) - (+15.000 Ft) Ral színskála: Választható színek A divatot követve, lassan elképzelhető az is, hogy mi öltözünk a kerékpár unkhoz. Régebben egy kerékpár pl. sporteszköz vagy használati eszköz volt A-ból B-be, de most, napjainkban már az is megvalósítható, hogy kerékpárunk álmaink színeiben ragyogjon . Semmi mást nem is kell tennünk, csak a RAL színskálából kiválasztani a színeket! Extraként választható: Gyárilag alu színű a kerékabroncs(felni) - ennek a színezése (+ 4.000 Ft) Csepp alakú króm cruiser lámpával és hátsó ledes lámpával (+ 3.000 Ft) Gyárilag acél küllővel van szerelve, de kérhető fekete küllővel, vagy akár színes küllővel is (+ 3.000 Ft) Selle Royal Drift nyereg (Fekete vagy barna) hatalmas zselés nyereg (+6.000 Ft) Az egyedi kerékpár elkészítési ideje hozzávetőlegesen 1-2 hét. Színezhető : váz, villa, sárvédő, láncvédő, felni, küllő, agy, de akár egyben az egész kerék is. Ha fent vagy a facebook-on, akkor likeolj minket, keresd meg az alkalmazásunkat vagy kattints a következő linkre és színezd Te magadnak a kerékpárod, hogy lásd, milyen is lesz valójában az álom cruisered! EGYEDI CRUISER TERVEZŐ (katt a szövegre) * Az alapár a kiegészítők árát nem tartalmazza! 26-os kerék Váz+villa: Acél cruiser gr Középrész: monoblokk Fék: V alu. Fékkar: Alu - Sturmey Archer Kormányfej: 22,2x240 acél/alu Kormány: Cruiser Markolat: Cruiser markolat Nyereg: Fehér cruiser nyereg Kerék első: 26x1,75 duplaf.abr. Kerék hátsó: 26x1,75 duplaf.abr. + Gránát agy, kontrás Gumi: 26x2,125 - fehér peremű Kenda cruiser külső Sárvédő: 26 acél Csengővel, a kressz előírásainak megfelelően felszerelt cruiser kerékpár
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 94.900 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 4.500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 10.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a WebBicikli webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

WebBicikli véleményei:

László

2021-02-27 12:48:15

10


m

István

2021-02-27 12:18:44

9.6


Korrekt.

János

2021-02-27 11:01:26

6.8


Olyan az oldal mintha senki nem foglalkozik vele,a már nem vásárolható termékek ott maradnak,le kellene törölni hogy ne lapozam végig azt is ami nincsen,nincs értesítö a termék rendeléstől a kiszállításáig hogy hol tart a folyamat.Ezen kell javítani és átláthatóbb lesz.

János eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.