PNI Digitális alkoholszonda (00000195)

PNI Digitális alkoholszonda (00000195)
Autó-motor felszerelés Egyéb autós kiegészítők
TutiPláza.hu

KORREKT
9.5
WEBÁRHUÁZ

Digitális kijelző, zöld háttérvilágítással, kompakt méret, elem nélkül. Alkohol detektor, személyes használatra Nem kell többet aggódnia, hogy volán mögé ülhet e már... ezzel a kompakt méretű alkohol teszterrel, valós képet kaphat arról, hogy biztonságosan vezethet e már. LCD kijelző, zöld háttérvilágítással Az érzékelő nagyméretű kijelzővel rendelkezik, amely információkat nyújt az eljárás lépéseiről, a teszt eredményéről vagy az akkumulátor állapotáról. Nagy pontosságú érzékelő, elemes kivitel A szonda érzékelője, a legújabb generációs szenzorral van felszerelve, mely gyors adatfeldolgozással rendelkezik. 2db AAA elemmel történik a tápellátás, mely nem tartozék! Tartsa be a szonda utasításait és soha ne vezessen semmilyen járművet, ittas állapotban!
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 4.715 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 5.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a TutiPláza.hu webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

TutiPláza.hu véleményei:

Ferenc

2021-01-09 10:41:43

9.2


Első vásárlásom bizalmat keltett bennem a kapcsolat további fenntartása mellett!

Gyöngyvér

2020-12-05 15:22:13

5.2


A weboldalra feltöltött információk sajnos nem valósak. Ugyanis az volt ki írva, hogy 20.000 Ft fölötti vásárlásnál ingyenes a szállítás viszont a megrendelésnél mégis fel volt tüntetve a szállítási költség amit ki is fizetettek vele. Fel is vettem velük a kapcsolatot mielőtt le adtam a rendelésem, el is ismerték a hibát de mégis ki fizetették velem a szállítást. Biztos, hogy soha többet nem rendelek tőlük. Most is csak azért rendeltem mert szükségem volt a termékre és máshol nem találtam.

Gyöngyvér eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Irén

2020-11-23 18:28:42

8


Gyors pontos kiszolgálása kiszállitas extra gyors.

Irén eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.