Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
ISOZOO (1360 GR) BUBBLE BERRY

Tejsavóizolátumunkkal akár 89% tisztaságú fehérjét is kaphat shake-enként, és csak 0,15 gramm tényleges cukrot. Ez a magas biológiai értékű fehérje teljes aminosav profiljáról híres, amely elősegíti az izomtömeg fejlődését és fenntartását.

Formulánkat DIGENZYME- mel gazdagítottuk , amely 5, gondosan kiválasztott enzim Sabinsa által szabadalmaztatott kombinációja, amely segíti az emésztést és a tápanyagok felszívódását. Ráadásul ezek az enzimek mikrobiális eredetűek, és nem tartalmaznak állati eredetű termékeket vagy glutént. Előnyös lehet az optimális emésztésből, és megőrizheti gyomor-bélrendszerének egészségét.

Ne várjon tovább, hogy megkapja testét a megérdemelt táplálékkal. Szerezze be a ZOOMAD ISO-ZOO 3LBS-t még ma, és biztosítsa edzésének a megkövetelt kiváló minőségű fehérjét.


89%-os tisztaságú fehérje: Tejsavóizolátumunkkal kivételes fehérjekoncentrációt kap, shake-enként akár 89%-os tisztasággal. Ez a magas fehérjekoncentráció segít az izomtömeg felépítésében és fenntartásában, segítve edzési céljai elérését.
A DIGENZYME megkönnyíti az emésztést: Formulánk DIGENZYME-mal van dúsítva, amely 5 enzim szabadalmaztatott kombinációja, amely az emésztést és a tápanyagok felszívódását segíti elő. Ezek a mikrobiális eredetű enzimek segítenek megelőzni az emésztési problémákat, elősegítik a fehérje asszimilációt és hozzájárulnak az egészséges gyomor-bélrendszer fenntartásához.
Ízletes, csomómentes ízek: Továbbfejlesztett gyártási folyamatainkkal remek állagú, csomómentes shake-et élvezhet. A ZOOMAD ISO-ZOO olyan ellenállhatatlan ízekben kapható, mint a Choco-latte, a vaníliatorta és a buborékbogyó. Így élvezheti a fehérjeturmix minden kortyját.

Javasolt adagolás: 30 grammot hígítsunk fel 250-300 ml vízben.
Naponta kétszer vegye be, lehetőleg fizikai aktivitás után és reggel, reggeli előtt.

Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó. Terhesség vagy szoptatás esetén, vagy amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz, vagy bármilyen betegségben szenvedsz, a használat előtt konzultálj kezelőorvosoddal. Csak felnőttek számára. A javasolt napi adagot ne lépd túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet.

Mutass többet

Termék ár: 
20.990 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 1.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 2.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Supplementshouse webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Lakberendezés, bútor
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
988.602.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem