TEMPRO

TEMPRO
Fehérjék
Supplementshouse

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

Adagolás:   Keverj 2 adagolókanálnyi (36 gramm fehérje) TEMPRO-t 2-3 dl vízhez vagy ízlés szerint más folyadékhoz. A folyadék mennyiségét egyéni ízlésednek megfelelően változtathatod. Fogyassz napi 2-3 adagot, fehérje igényednek megfelelően. A fehérjebeviteled tovább fokozható, ha az előírt adagot, zsírmentes vagy zsírszegény tej felhasználásával kevered ízletes turmixszá.         TEMPRO ™ -ot saját tapasztalataim felhasználásával, valamint táplálkozási és technikai tanácsadóim segítségével fejlesztettük ki! A tervezéstől a gyártásig magam felügyeltem az egész folyamatot. A TEMPRO ™-ban lévő fehérjekeveréket Alacsony hőmérsékleten végzett keresztáramoltatással/ultraszűréssel állítottuk elő hogy megőrizzék a természetes állapotukat. Az általunk használt 7 különböző fehérje keverék tartalmazza mind a gyorsabb mind az elnyújtott hatású fehérjéket így maximalizálva fehérjeszintézist.Nem mellékesen kiváló ízekkel és textúrával. TEMPRO ™ a legízletesebb anabolikus fehérje kiegészítő. Én naponta legalább kétszer fogyasztom, mint ahogy minden sportoló akiket én edzek. "---Dorian Yates       TEMPRO ™ Alacsony hőmérsékleten végzett keresztáramoltatással/ ultraszűréssel előállított gondosan beállított 7 könnyen emészthető fehérje keveréke.(4 fajta tejsavó ami többségében izolátum de tartalmaz micelláris kazeint, hydrolizátumot, és 2 féle koncentrátumot valamint tojásfehérje, és glutamin peptideket. )       Egy adagja(45gramm) kimagasló 36gramm fehérjét tartalmaz! TEMPRO ™ kemény edzés mellett támogatja az izomépítő folyamatokat, támasza a testépítő edzéseknek. Tanulmányok kimutatták, hogy a TEMPRO ™-ban megtalálható fehérjék fogyasztása edzés előtt-és / vagy edzés után serkenti a miofibrilláris és sarcoplazmás fehérje szinteket,sovány izomtömeget, az erő és IGF-1 szintet, és nagyobb mértékben csökkenti a testzsírt, egyéb hasznok mellett. TEMPRO ™ rengeteg micelláris kazeint tartalmaz, amelyről kimutatták, hogy hosszú ideig tartó plazma aminosav szint emelkedést, és nagyobb fehérjeszintézist eredményez. TEMPRO ™ izesítéseket Dorian többszörösen tesztelte amíg meg nem születtek a végső ízkompozíciók, melyeket Dorian a legfinomabbaknak titulált amiket valaha is kipróbált!      
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 13.690 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 3.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Supplementshouse webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Supplementshouse véleményei:

Csaba

2021-02-17 12:14:13

10


Korrektek!

Norbert

2021-02-11 20:52:00

10


.

László

2021-02-10 20:55:02

10


Korrekt Webshop... +++++++


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.