Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Top 5 munkavédelmi termék építkezésekre

Az építkezéseken a munkavédelmi eszközök kiemelkedő fontossággal bírnak, mivel segítenek megelőzni a sérüléseket, baleseteket és egészségkárosodásokat a munkavállalók számára. Az építőiparban fennálló veszélyek miatt a munkavédelem kritikus tényezővé válik, és a munkavédelmi eszközök alkalmazása segít minimalizálni vagy elkerülni ezeket a veszélyeket. Az alábbiakban szeretnék bemutatni 5 nagyon fontos munkavédelmi eszközt, melyeket beszerezhetsz Partnercégünktől, az ipararuhaz.hu weboldaláról. Ezekkel a termékekkel megelőzhetőek a különböző balesetek és sérülések. Különböző szabályok érvényesek az építőipar dolgozóinak számára, melyeket a munkavállalóknak és a munkaadóknak is egyaránt, szigorúan be kell tartaniuk. 

A Portwest FP17 5 pontos testheveder egy hatékony eszköz a munkahelyi biztonság és védelem terén. Az ergonomikus kialakításának és a pontosan beállítható hevedereknek köszönhetően kiválóan illeszkedik a viselője teste köré, biztosítva a megfelelő rögzítést és támogatást. Ezáltal csökkenti a súlyos sérülések kockázatát megakadályozza a leesést és növeli a munkavállalók önbizalmát a munkavégzés során. A Portwest FP17 5 pontos testheveder tehát elengedhetetlen eszköz lehet a biztonságos munkavégzéshez és a munkahelyi balesetek megelőzéséhez. A Coverguard Altai Wind munkavédelmi sisak ergonomikus kialakításának köszönhetően, nem korlátozza a mozgást és a megfelelő munkavégzést. Az állítható belső pántrendszere lehetővé teszi a sisak személyre szabását, hogy optimális és stabil illeszkedése legyen viselőjén. A tetején található nyílások, szellőzőrendszert alkotnak. Tökéletes választás azoknak, akik nehezebb körülmények között dolgoznak. A Coverguard Flint munkavédelmi bakancs egy olyan cipő, amely kiemelkedő tartósságot és hatékony védelmet nyújt a dolgozók számára. Kiváló minőségű anyagból készülnek így igen hosszú élettartammal rendelkeznek. Kialakítása segít abban, hogy hosszú ideig kellemes viselet legyen. Bokarésze párnázott, mely extra stabilitást és támogatást biztosít. Légáteresztő tulajdonsággal bír, így a munkás lába nem izzad bele egy hosszú munkanap folyamán sem. Talpa speciális kialakítású, szuperűl tapad, ellenáll a különböző olajszennyeződéseknek, és a talplemeze is védelmet biztosít a sérülésekkel szemben.

A Portwest T602 munkavédelmi nadrág, kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartóságot és védelmet biztosítanak a munkavégzés során. Megfelelő kialakítása kényelmet és szabad mozgást tesz lehetővé az építőipari dolgozóknak. Praktikus zsebekkel ellátott, melyekben elférnek a kisebb munkaeszközök, és szerszámok. Az Euro Protection hasítékbőr kesztyű kiváló védelmet nyújt és stílusos megjelenést biztosít. A kesztyűk nagyon strapabíróak és kényelmesek, ideálisak a mindennapi használatra, de az ipari és munkavédelmi feladatokhoz is nagyon ideális választás lehet. 

Ezek a termékek igen jó minőséggel bírnak, ezért, szerezd be te is magadnak az ipararuhaz.hu weboldaláról, hogy a munkavégzésed mindennap biztonságban történjen. Balesetmentes napokat kívánok mindenkinek!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem